Bu numarayı kaydedin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu numarayı kaydedin
Bu numarayı kaydedinİstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, kayıt parasının önüne geçmek için cep numarasını verdi.

Özer'in kayıt parası şikayetlerinin artması üzerine bu kararı verdiği öğrenildi. Telefonunun 24 saat halka açık olduğunu vurgulayan Özer, arandığında karşınıza çıkıyor.

İşte o numara: 0 532 213 08 14

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
çağrı atimde arasın kontörmü var arayalım. :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
ödemeli atacam :D yada aşk msjları yollarım başkanın sekreteri çıkar belki:D:D

Ozan

Ozan

Admin
Çok iyi medeni cesaret tebrik ederim eğer gerçekten açık ise :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence böyle iyi bir olayı saçmasapan çağrılarla katletmemek lazım :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
işin şakası tabi:)

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Yazık o hattı kullanan telefona... :ehe Kimbilir kac tane sapıkça mesajlara sahip olacak... :nono: Tabi atanları da... :kotu:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
SelmanTE

SelmanTE

Üye
arkadaşlar bence istismar edilmemeli kesinlikle.
adam hizmet verebilmek adına bizim için kendi özel cep numarasını yayınlamış.
bence aranacaksa gerçekten ihtiytaç için aranmalı yada mesaj çekilecekse gerçekten tşk etmek için çekilmeli :ok2:

omayra

Üye
Milli eğitime bütçeden ayrılan pay, kesinlikle yetersiz. Her kayıt döneminde, velilere gaz verilir sakın kayıt parası yatırmayın diye. Ancak okullara da yeterince ödenek verilmez tamirat, elektrik, su, yakacak parası için. Okul yönetimine de el altından gaz verilir milli eğitim il müdürlüklerince, alabildiğinizi alın diye. Ancak kötü çocuk, halka okul müdürlükleri olarak lanse edilir. Bu çark, her sene böyle işler. İki arada bir derede kalmış okul müdürleri, okkanın altına her an gitmeye hazırdır.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Milli eğitime bütçeden ayrılan pay, kesinlikle yetersiz. Her kayıt döneminde, velilere gaz verilir sakın kayıt parası yatırmayın diye. Ancak okullara da yeterince ödenek verilmez tamirat, elektrik, su, yakacak parası için. Okul yönetimine de el altından gaz verilir milli eğitim il müdürlüklerince, alabildiğinizi alın diye. Ancak kötü çocuk, halka okul müdürlükleri olarak lanse edilir. Bu çark, her sene böyle işler. İki arada bir derede kalmış okul müdürleri, okkanın altına her an gitmeye hazırdır.

ii ama kayıt parası vermek çözüm deilki?
biz verdikçe onlar da nasıl olsa veliler aidat, kayıt parası vs... veriyor diyerek ödenek çıkarmayacaklar,
yanlışmıyım???

omayra

Üye
kısır döngü bu işte!! Devlet, milli eğitime daha fazla bütçe ayırmadığı sürece, içinden çıkılmaz. Kayıt parası alınmadığında da bütün sene (devlet ödenek çıkarmaz öyle kolay kolay) çocuklarımız ya soğukta, ya elektriksiz susuz, ya da kırık dökük binalarda ders yapacaklar..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üniversiteye kaydoldum dün sadece ödediğim para yol parası gidiş-dönüş :)

omayra

Üye
Ben öğrenci velilerinden alsın demiyorum ki, devlet ikiyüzlü oynuyor diyorum. Bir yandan velilere gaz veriyor, bir yandan da bütçeden eğitime pay ayırmayarak okulları para almaya mahkum ediyor. Parasız, eşit eğitimden yanayım;)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ohooo konu süper birşeye parmak basmak için açılmış ama türk insanı nede olsa, konuya gırgır,şamata eklemiş... aferin, paranız var sizin,gülün... binbir zorluklarla oğullarını okula gönderip bir ekmek parası bulamayan, çünkü olmayan aileler düşünsün demi:oke::blink:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
sublieutenant bu tartışmayı bir konuda daha yaşamıştık.Çok ciddiyetsiz sanıyorsun sanırım bizi ama biraz yargısız infaz yapıyorsun.

Telefon KAPALI. ;)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
sublieutenant bu tartışmayı bir konuda daha yaşamıştık.Çok ciddiyetsiz sanıyorsun sanırım bizi ama biraz yargısız infaz yapıyorsun.

Telefon KAPALI. ;)
eee dalga geçmek için ararlarsa olacağı bu... başka konu hakkında olanlar beni ilgilendirmez hocam...!!! bu konuda gayet ciddiyim ve sözümün arkasındayım...:lol

crawling

crawling

Üye
Cidden tebrik etmek lazım adamı,cesaret isteyen bişey yapmış umarım faydası dokunur ihtiyacı olanlara..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ohooo konu süper birşeye parmak basmak için açılmış ama türk insanı nede olsa, konuya gırgır,şamata eklemiş... aferin, paranız var sizin,gülün... binbir zorluklarla oğullarını okula gönderip bir ekmek parası bulamayan, çünkü olmayan aileler düşünsün demi:oke::blink:

haklısın dostum. biraz daha sağduyulu olmak lazım... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt