Bu Notebook Sizce Nasıl Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hariciadam

Üye
    Konu Sahibi
Bu Notebook Sizce Nasıl Arkadaşlar
Bü ürün fiyat ve donanım bakımından alınırmı sizce arkadaşlar tavsiye edermisniz ?

Perfect!

Üye
bence iyi ram ve ekran kartı yeterli bence sonuçta dizüstü.hdmı da var yani hdmı girişi olan cihazlara bağlayabilirsin.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu sistem de fena değil ama bence HP al...

Revengeful

Emekli Yönetici
hp dv6 güzel

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci T6600 İşlemci Hızı 2.20 Ghz İşlemci Cache 2 MB L2 cache İşlemci FSB 800 Mhz Klavye TR/Q Webcam Var Kart Okuyucu Var Pil 6 Hücreli Pil Ömrü (Saat) 2,5 Ağırlık2,5 kg Ekran Özellikleri
Ekran TipiLED Ekran Ekran Boyutu15.6" Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4330 Ekran Kartı Hafızası 512 MB Bellek
Ram Tipi DDR2 Sistem Belleği 3072MB 800MHz Sabit Disk
Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB İşletim Sistemi
İşletim SistemiFree Dos Bağlantı
Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g BluetoothYok HDMIVar USB3 E-Sata Yok FireWire Yok

orta düzey bir makina diyebilirim.Ancak paraya kıycaksan en azından 1 gb ekran kartlı bir makina alman daha mantıklı.
ekran kartı ve işlmcisi ilerde seni yarı yolda bırakabilir.

eQooo

eQooo

Üye
güzel alınabilir...

hariciadam

Üye
    Konu Sahibi
bu ürüne bakıyorum buda fena deil

61semih

61semih

Üye
arkadasım butcen cok ıyıyse sony yok 4000tl deıl ıse asus un herhangı bır modelı gerısı yalan rakamlara bakarken çekırdek frekans hızları ve verılerını goz onune al 1400 e asusn sony le yarısan dısustulerı var son olarak ASUS ASS ASUS :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt