şalgam somuru: kıyamam sana :op: :ehe
Dafny Üye Konu Sahibi .BlueTR' Alıntı: bencede bu daha güzel bide şu önceki jokere benzeyen kız avatarını koysan tam olcak Genişletmek için tıkla ... Oldu
.BlueTR' Alıntı: bencede bu daha güzel bide şu önceki jokere benzeyen kız avatarını koysan tam olcak Genişletmek için tıkla ... Oldu
Dafny Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: cCc Feyza Reyizzz cCc yapsaydın keşke.. Genişletmek için tıkla ... Tüh...Daha değiştirme şansım da yok görüyor musun
Revengeful' Alıntı: cCc Feyza Reyizzz cCc yapsaydın keşke.. Genişletmek için tıkla ... Tüh...Daha değiştirme şansım da yok görüyor musun
Dafny Üye Konu Sahibi Reşwan' Alıntı: Hayırlı olsun yakıştı eskiden olduğu gibi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi.
Reşwan' Alıntı: Hayırlı olsun yakıştı eskiden olduğu gibi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi.
Dafny Üye Konu Sahibi Dolgore' Alıntı: Bırak onlar sana ayak uydursun sen neden uğraşıyorsun ' demek isterdim ama demiyorum Genişletmek için tıkla ... Ya zaten düşünüyordum diğeri fazla beğenilmemişti Bu da bi sebep oldu yaptım öyle
Dolgore' Alıntı: Bırak onlar sana ayak uydursun sen neden uğraşıyorsun ' demek isterdim ama demiyorum Genişletmek için tıkla ... Ya zaten düşünüyordum diğeri fazla beğenilmemişti Bu da bi sebep oldu yaptım öyle
Elektr0 Üye Dafny' Alıntı: Ya zaten düşünüyordum diğeri fazla beğenilmemişti Bu da bi sebep oldu yaptım öyle Genişletmek için tıkla ...
Dafny' Alıntı: Ya zaten düşünüyordum diğeri fazla beğenilmemişti Bu da bi sebep oldu yaptım öyle Genişletmek için tıkla ...