Bu neden kaynaklanabilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ttooxxiicc

Üye
    Konu Sahibi
Bu neden kaynaklanabilir?
Merhabalar
Sony ericsson xperia neo telefonum var 2 hafta önce güncelleme geldi ve internetim gitti. Aveayı aradığımda internet paketiniz mevcut ayarları telefonunuza gönderiyoruz diyor fakat nasıl kuracam dediğimde kur demeniz yeter diyorlar.Kurmayı bulamadım:( ayarları kontrol edeceğim yeride bulamadım. Neden kaynaklanıyor olabilir sizce?

Android sürümü: 2.3.3

1oyun

1oyun

Üye
Merhabalar
Sony ericsson xperia neo telefonum var 2 hafta önce güncelleme geldi ve internetim gitti. Aveayı aradığımda internet paketiniz mevcut ayarları telefonunuza gönderiyoruz diyor fakat nasıl kuracam dediğimde kur demeniz yeter diyorlar.Kurmayı bulamadım:( ayarları kontrol edeceğim yeride bulamadım. Neden kaynaklanıyor olabilir sizce?

Android sürümü: 2.3.3
Size Sms Şeklinde İnternet Bağlantısı Ayarlarını Göndermiş olacaklardır sadece Sms'i açıp Aşşağıda bulunan Kur butonuna tıklamanı yeterlidir Varsayılan olarak ayarlansın mı diyincede evet deyin. İsterseniz Telefonu Kapatıp Açın bazı telefonlar otomatik olarak internet ayarlarını alıyor ;)

serif55

serif55

Üye
Ayrıca aveanın gönderdiği servis ayarlarının şifresi de 500 kardeşim kurarken isteyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt