doqukans2
Üye
-
Konu Sahibi
-
hmm ben sağlam bi pc için be kadara nr almalıyım
usta naptın 2000 lira ya i7 falanmı düşündün bana i5 + 4 GB Ram + 512-1024 MB ekran kartı olsa yeter LoL gibi oyunları kaldırmazmı ?Sağlam bi pc den kastınız oyun için heralde hocam ve kafadan 2000 liraya gerçekten iyi bi makine dizebilirsiniz
Sağlam bi oyun makinesi dediniz hocam aslında 2000 lira az bile
Toplama kasa alacaksanız bunun içine daha kasa + power supply yide katmaniz gerekio bunlarda iyi bişey alırsanız 500 lira ortalama
Yooo.. Kasa power dahil. Ultra oynatacak pc 1600 tl
hocam bu fikri tuttum bencede şöyyle bi i5 çıkma bulsam 2.6 2.8 arası idare eder heralde ayrıca 4 gb bi ram yeterli oolur heralde RAM hızıda 1333 MHZ olması lazım da benim kafama takılan bi kaç soru var bi yardımcı olursanız iyi olu benim içinne 2000 binlirasi yaw sen rahat 1000tlye anakart ekran karti ram cpu sabit disk cdrwtr alir eski pcye takarsin ayrica sana sunu sogligim dolas cikma kalite islemcide bulursun ucuza hemde ugrasirsan birazda pcden anliyorsan 1000liraya 2000tllik pc toplarsin anlammasan senin extra 1000lirani bilgisayarci alir ugras ogren sen topla senin cebinde kalsin paran sende kalite bilgisayar sahibi olursun bu arada not bilgisayarin markasi digil donanim ozeligi onemlidir arastirmadan alma sakin.
bugun vatandan yeni sistem aldım arkadaşa.Valla o zaman bizim zevklerimiz farklı diim hocam yani
cpu-Z de anakart Asus P5G41T-M LX yazıyorkardeş sen ilk önce bana anakart modelini yazarmısın sana yardımcı oluyum googleden cpu.z diye aratır kur sonra orada anakart modelini buraya yaz sana ne uyumlu olur söğliğim.
| CPU | Intel ile uyumlu Intel ® Soket 775 Core ™ 2 Quad / Core ™ 2 Extreme / Core ™ 2 Duo / Pentium ® dual-core/Celeron ® çift çekirdekli / Celeron ® İşlemciler ® 05B/05A/06 işlemciler Intel desteği ® 45nm Multi- çekirdekli işlemci * Intel CPU destek listesi için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başvurun |
| Yonga Seti | Intel ® G41 / ICH7 |
| Front Side Bus | 1333/1066/800 MHz |
| Bellek | 2 x240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333 (OC) / 1066/800 Non-ECC, Un-buffered Bellek Çift kanal bellek mimarisi **
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya Memory QVL (Satıcı Listesi hak) için kullanım kılavuzuna başvurun toplam takarken *** 4GB veya daha fazla bellek, Windows ® 32-bit işletim sistemi 3GB daha az tanıyabilir. Bu nedenle, daha az 3GB toplam kurulu bellek önerilir. |
| Genişleme Yuvaları | 1 x PCIe x16 1 x PCIe x1 2 x PCI |
| VGA | Entegre Intel GMA X4500 grafik 1G Maksimum paylaşımlı bellek max destekler RGB. çözünürlük 2048 x 1536 (@ 75Hz) desteği Microsoft ® DirectX ® 10 |
| Depolama | Güney Köprüsü 1 xUltraDMA 100/66/33 4 xSATA 3 Gb / s bağlantı noktası |
| LAN | Qualcomm Atheros Gb LAN |
| Ses | ALC887 8-Kanal SES CODEC * ses çıkışı 8-Kanal desteklemek için ön paneldeki HD ses modülü ile şasi seçin Jack-algılama destekler ve Çoklu Akış teconologies S / PDIF çıkış arayüzü destekler |
| USB | 8 USB 2.0/1.1 portu (orta-board 4 port, arka panelde 4 port) |
| ASUS Benzersiz Özellikler | ASUS MyLogo 2 ASUS EZ Flash 2 ASUS CrashFree BIOS 3 ASUS Q-Fan ASUS Anti-Surge ASUS EPU-L ASUS Express Gate Turbo Key AI NET2 |
| Overclock Özellikleri | SFS (Stepless Frequency Selection) - 1MHz artışla 200MHz den 800MHz FSB ayarlama Overclocking Koruması - ASUS CPR (CPU Parameter Recall) |
| Arka Panel I / O Portları | 1 x D-Sub 1 x Paralel port 1 x PS / 2 Fare 1 x PS / 2 Klavye 1 x LAN (RJ45) port (lar) 4 x USB 2.0/1.1 1 x COM port 3 x Ses jakları |
| Dahili I / O Bağlantıları | 2 x USB bağlantı, 4 Ek USB 2.0 port destekler 1 x IDE konektör 4 x SATA bağlantısı 1 x CPU Fan konnektörü (lar) 1 x Kasa Fan konnektörü (lar) 1 x High Definition ön panel ses bağlantısı 1 x S / PDIF çıkış konnektörü 1 x Sistem Panel 1 x dahili hoparlör bağlantısı 24-pin ATX güç konnektörü 4-pin ATX 12V güç bağlantısı |
| BIOS | 8 Mb Flash ROM, AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, ACPI2.0, SMBIOS 2.5 |
| Aksesuarlar | Kullanıcı Klavuzu 1 x UltraDMA 133/100/66 kablosu 2 x SATA kablosu (ler) I / O Koruması |
| Destek Disk | Sürücüler ASUS PC Probe II Anti-virüs yazılımı (OEM versiyon) ASUS Update |
| Form Faktörü | uATX Form Faktörü 9.6 inç x 7,9 inç (24.4 cm x 20.1 cm) |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?