Bu ne iş yaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saloooo

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne iş yaaaa
androidi kaç tane firma kullanıyo dolayısıyla s^3 ten fazla uygulama var ama s^3 çok kötü durumda spb 3d çıktı bikaç gün sonra androidler gayet rahat kullanıyo bide android yandex shell var spb nin aynısı androidler ücretsiz rahat rahat kullanıyo. ufak bikaç uygulamanın peşinde degiliz zaten ama s^3 te genel uygulamalarda çok kötü durumda kaç ay geçti bi spb 3d yi kullanamıyoruz konunun uzmanları bişeyler yapsınlar hacklıyolarmı napıyolarsa, nokia kalitelidir diye aldık millet enayimisin s^3 alınırmı diye dalga geçiyo adam gelmiş android 2.5 400 liraya almış benim c7 ile kıyaslıyo ya birsürü uygulaması var azımı açıp bişey diyemiyorum
BU NE İŞ YAAAAA

BİLEN BİRİLERİ BİŞEY YAPSIN İLGİLENSİN ŞU KONULARLA YA

kardeş hangi telefonu alsan gelir birileri bir laf atar . ama şu bir gerçek ki android uygulama konusunda daha iyi ama kamera müzik çalar sağlamlık bence hala nokia en iyi . Ama kusura bakma spb hakkında bir bilgim yok kusura bakma

uğur e

Üye
adama soruyom senin tel hecklimi bana diyo ki o ne la tabi bende anlatıyom işte böle işte şöyle her neyse burda bir tane mp3 çalar indirdim sonra adamın teline attım dosta sisx oolmasına rağmen telefon şap diye kusdu sonra araştırdım androidde heck diyebişe yok muş vaay anaasını dedim biz nelerle uğraşıyormuşuz meğer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...