Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Nasıl :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
Bu Nasıl :)
Arkadaşlar yazılım müh. sizce nasıl ?
Hasan Enes
Üye
Kendin için ne hayırlı ise o her zaman iyidir.
Matador03
Üye
Çalışma şartı masabaşı. Kuzenimin dediğine göre 8-10 saat yazma işiyle uğraşıyorlarmış ama 10.000 lira alan arkadaşı varmış aylıık
Aynen Çok oturuyorsun ve sürekli masabaşı dediğim gibi. Ama Deli para kaldırıyorlar
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
aynı işi bilgisayar mühendisi de yapabiliyormuş ama
15097
Üye
Bence iyi
BreakerZote
Üye
Mühendislikle Bitmiyor İş Arkadaşım 2 Yıllık Bitirdi Bir Çok Yazılım Mühendislerini Solladı Şimdi Firması ABD'ye Gönderdi Orda Çalışmasını Sürdürüyor
El~PisToLeRo
Üye
Bizim bi Durul Abi vardı sahaneydi bu iste ama kendi de derdi kafa huhuuu belli zamandan sonra.
Ben de o firmada çalısırdım bana derdi biraz genel takılın sonra seçin bölümünüzü burda yazılım mı donanım mı ben hemen donanım seçmistim 4 senelik mevzu tabi kayıs koparmaya gerek yok
Bizim bi Durul Abi vardı sahaneydi bu iste ama kendi de derdi kafa huhuuu belli zamandan sonra.
Ben de o firmada çalısırdım bana derdi biraz genel takılın sonra seçin bölümünüzü burda yazılım mı donanım mı ben hemen donanım seçmistim 4 senelik mevzu tabi kayıs koparmaya gerek yok