Bu Nasıl Rüya ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bu gibi durumlarda sübhanekeden gir kelkevserden çık.. :ehe

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

:zzz: Bu işlerin dalgası , şakası olmaz... :zzz:
Dini sıkmamak gerekir, sevdirmek gerekir, tabii ki sınırında. ben bunda bir dalga görmüyorum... :)
[video=youtube;9amLu65i-G0]http://www.youtube.com/watch?v=9amLu65i-G0[/video]

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Dini sıkmamak gerekir, sevdirmek gerekir, tabii ki sınırında. ben bunda bir dalga görmüyorum... :)
[video=youtube;9amLu65i-G0]http://www.youtube.com/watch?v=9amLu65i-G0[/video]
Bu filmde dinle dalga geçilmediğini söylemeyin bana. Yok artık derim geçer giderim. Adam diyoki "La bebe biz nasıl insanlarız ya içki içiyoruz kumar oynuyoruz namaz kılmıyoruz ? " dieri dioki "biz sanatçıyız olum şarkı yapacaz" bilmemne felan filan. Yani resmen " sanat yapıcaz olm ne alaka şimdi namaz filan bırak sen onları onlarda iş yok , sanatçı ol kap paraları hayatını yaşa ." dior. Allah sonumuzu hayretsin ....

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
siz uçmuşşunuz rüya felan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Bu filmde dinle dalga geçilmediğini söylemeyin bana. Yok artık derim geçer giderim. Adam diyoki "La bebe biz nasıl insanlarız ya içki içiyoruz kumar oynuyoruz namaz kılmıyoruz ? " dieri dioki "biz sanatçıyız olum şarkı yapacaz" bilmemne felan filan. Yani resmen " sanat yapıcaz olm ne alaka şimdi namaz filan bırak sen onları onlarda iş yok , sanatçı ol kap paraları hayatını yaşa ." dior. Allah sonumuzu hayretsin ....

şuan hangi dizide din varki?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

Karşıt fikir varsa tartışılır ama yeri burası değil... Yazacak çok şey var ama buranın yeri sadece bir smiley; :)

ldren

ldren

Üye
:zuhaha:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Karşıt fikir varsa tartışılır ama yeri burası değil... Yazacak çok şey var ama buranın yeri sadece bir smiley; :)
Bu fikir tartışılmaz. Dinle dalga olmaz ve adam orda resmen dini 2.plana atıyor. bitti. :)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

Bu fikir tartışılmaz. Dinle dalga olmaz ve adam orda resmen dini 2.plana atıyor. bitti. :)
Her Fikir Tartışılmaya Açıktır.

Ama burası yeri değil, arkadaşın konusunu yeterince dağıttık, dağıttığımızla kalsın, yeter bu kadar.

Ben bu tartışmayı yersiz buluyorum ama cevap yazmak istersen buradan devam et lütfen; Felsefe ve ya Genel Dini Konular ve Sohbet

tempestshine

tempestshine

Üye
tek smileyle :kop:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
codblackops2

codblackops2

Üye
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

sasasahamza

Üye
maxibasan sesli güldüm .d .d

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Daha ne rüyalar gördüm anlatsam varya gülmekten ağlarsınız. Her rüyam birbirinden alakasız :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Daha ne rüyalar gördüm anlatsam varya gülmekten ağlarsınız. Her rüyam birbirinden alakasız :D

sen git bir banyo yap kendine 3 ihlas bir fatiha oku uyurkende üstünü iyi ört olmadı bir hocaya görün :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...