bu gibi durumlarda sübhanekeden gir kelkevserden çık..![]()
Bu işlerin dalgası , şakası olmaz... 
Dini sıkmamak gerekir, sevdirmek gerekir, tabii ki sınırında. ben bunda bir dalga görmüyorum...
Bu işlerin dalgası , şakası olmaz...
![]()

Bu filmde dinle dalga geçilmediğini söylemeyin bana. Yok artık derim geçer giderim. Adam diyoki "La bebe biz nasıl insanlarız ya içki içiyoruz kumar oynuyoruz namaz kılmıyoruz ? " dieri dioki "biz sanatçıyız olum şarkı yapacaz" bilmemne felan filan. Yani resmen " sanat yapıcaz olm ne alaka şimdi namaz filan bırak sen onları onlarda iş yok , sanatçı ol kap paraları hayatını yaşa ." dior. Allah sonumuzu hayretsin ....
Dini sıkmamak gerekir, sevdirmek gerekir, tabii ki sınırında. ben bunda bir dalga görmüyorum...
[video=youtube;9amLu65i-G0]http://www.youtube.com/watch?v=9amLu65i-G0[/video]
Bu filmde dinle dalga geçilmediğini söylemeyin bana. Yok artık derim geçer giderim. Adam diyoki "La bebe biz nasıl insanlarız ya içki içiyoruz kumar oynuyoruz namaz kılmıyoruz ? " dieri dioki "biz sanatçıyız olum şarkı yapacaz" bilmemne felan filan. Yani resmen " sanat yapıcaz olm ne alaka şimdi namaz filan bırak sen onları onlarda iş yok , sanatçı ol kap paraları hayatını yaşa ." dior. Allah sonumuzu hayretsin ....
Karşıt fikir varsa tartışılır ama yeri burası değil... Yazacak çok şey var ama buranın yeri sadece bir smiley;

Bu fikir tartışılmaz. Dinle dalga olmaz ve adam orda resmen dini 2.plana atıyor. bitti.
Karşıt fikir varsa tartışılır ama yeri burası değil... Yazacak çok şey var ama buranın yeri sadece bir smiley;![]()

Her Fikir Tartışılmaya Açıktır.
Bu fikir tartışılmaz. Dinle dalga olmaz ve adam orda resmen dini 2.plana atıyor. bitti.![]()
buna halk arasında maxibasan diyoruz. Yatmadan önce Hazmı zor şeyler yeme.![]()

Daha ne rüyalar gördüm anlatsam varya gülmekten ağlarsınız. Her rüyam birbirinden alakasız![]()