Bu Nasıl Oluyor? Birisi Mantıklı Açıklama Yapsın Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenkozgen

cenkozgen

Üye
<div class='quotetop'>(serseri32 &#064; Jan 4 2006, 02&#58;34 PM) [post=244618]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
benim hiçbir tahminimi bilemedi küre.
[/b][/quote]

o zaman işlemleri hep yanlış yapıyon demekki

Quattro

Quattro

Üye
<div class='quotetop'>(cenkozgen &#064; Jan 4 2006, 07&#58;13 PM) [post=244876]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(serseri32 &#064; Jan 4 2006, 02&#58;34 PM) [post=244618]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
benim hiçbir tahminimi bilemedi küre.
[/b][/quote]

o zaman işlemleri hep yanlış yapıyon demekki
[/b][/quote]

MobiLe_ManiA

Üye
9 sihirli bi sayıdır .we her sayı 9 un katıdır.burdada olay bundan ibaret.matematiksel bi işlemle çözdüm.koyacam siteye

keano

Üye
ya tamamen mantiksal.... fark 7 ise yani sayilarin toplami 7 ise mesela onu 7 altindaki sayilara hep guler yuz kullanmis... oyle oyle her fark icin deisik bi sembol var. zaten arakdaslar aciklamislar... yenigoruyom aciklamayi.. burdan cikartilacak ders... lutfen butun postlari duzgun okuyalim

cllgr

cllgr

Üye
hangi sayıyı tutarsan tut sonuç 9 veya dokuzun katları çıkar.(18-27-36....v.s.) sihir falanda yok ,9 veya dokuzun katlarındaki sembollere bakarsanız aynı olduğunu farkedersiniz.daha öncede bunun değişik versiyonları verilmişdi zaten....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt