Bu nasıl ceza !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl ceza !
Teğmen tutuklandı, şehit aileleri kızgın

Elazığ'da 4 askerin şehit olmasıyla ilgili bir teğmenin tutuklanması, şehit ailelerinin acısını artırdı. Aileler teğmenin pimi çekili el bombasıyla askeri cezalandırdığı iddiaları doğruysa, sorumlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

SAMSUN/ELAZIĞ - Elazığ'da 10 gün önce Koçyiğitler Karakolu mevsinde el bombasının patlaması sonucu şehit olan dört askerden biriydi Samsunlu er İbrahim Yaman.
Olaya bir teğmenin, nöbette uyuyan askerin eline, ceza olarak pimi çekilmiş el bombası vermesinin neden olduğu iddiaları Yaman ailesinin acısını katladı. Aile, tutuklanan teğmenle ilgili oğullarının dert yandığını söylüyor: "Baba biz göreve gidiyoruz, 15 kilometre yol ver dedi, yeni gelen bir teğmen var gıcıklığına yolluyor, dedi. Ona da aynı ceza verilsin. Yüzüne bakmadan evlatlarımızı yolluyoruz, tabutun içinde geliyor. Askersin teğmensin, kollaman gerekirken ölüme gönderiyorsun."
Şehit er Mesut Bulut'un Gaziantep'teki ailesiyse iddialara inanmak istemiyor. Ama detaylı bir araştırma bekliyor: "Biz devlete teslim ettik, gereğini asker ve devletimiz mutlaka yapacaktır. Biz 20 yıl büyüttükten sonra onlara teslim ettik. Canlı verdik cansız aldık, neyin ne olduğunu da bilmiyoruz yani..."

Şehit er Ali Osman Altın'ın Afyonkarahisar'daki ailesi de iddialara inanmak istemiyor: "Benim oğlum şehit oldu, yalandır.... "

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok artık yahu.
Hiç sanmıyorum. Böyle bir cezayı bizim askerimiz bizim askerimize vermez.
Saçma.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu olayin doğrulanmadan bu şekilde tartışilması bile sakıncalı, inanmak istemiyorum ama dünyada bin çeşit adam var

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
olabilir çok olay var böyle türkiyede ben olmuş diye bakıyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence yalandır. Askeriye de böyle şeyler olmaz.

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
inşallah doğru değildir

guneytamer

Üye
bu nasl ceza harbiden

SucX

SucX

Üye
Türk askeri savunmasız bir başka askerimize bu cezayı verecek kadar gaddar olamaz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yok artık tam provakasyon malzemesi bu haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt