Bu Nasıl Bir S4? Buna Nasıl ROM Koyarım?

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nasıl Bir S4? Buna Nasıl ROM Koyarım?
Babam bir yerden S4 bulmuş. Telefon bu.

Ama gariplik şurda.. geri tuşları filan bildiğiniz tık tık tuş. üst çekmeli bar filan yok. pikseller berbat. Uygun bir rom ve nasıl yapılacağı hakkında bir bilgi verirseniz...

Odin romu izledim ancak telefonu kapatır ya ordan sonra ses menü ve kilit tuşuyla bastığı yer bende gelmiyor.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş cihaz Mtk işlemcili olabilir o yüzden bazı özellikler fatklıdır ve sistem gerçek s4 kadar iyi değildir.Bir diğer ihtimal Çakma javalı s4 olabilir .Bi apk dosyasi indir kurmayi dene kuruluyormi bi bilgilendir

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
javalı s4 anlaşılan wifi bile yokki

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
youtubeda benzerini görmüştüm java olma ihtimali yüksek google play e girebiliyormusun giriyorsan androidtir

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
google play bir site gibi. internete bağlayamadım da. ara ara donmalar var.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
android çakamazmıyız içine?

askımm

Üye
Mtk olsa candir 8 ay mtk islemcli s4 kullandim iyidi bu java gbi :)

Emre

Üye
misal şuan hangi internet ile giriyorsanız eklentide bulunan .apk dosyasını indirin çakma telefona atın eğer yüklerse cihaz android ))) dosya desteklemiyor yüklemez'ise android değil bu arada iyi çakmışlar Google play samsung apps

Ekli dosyalar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tuşlar dokunmatik gibi ama basmatik oluyor genelde javada oluyor ve analog tv de var . Değeri 50 lira falan . MTK yinede insanı biraz yürütür ama bu bakkala kadar götürmez yarı yolda zort tîrt hava kaçırır .

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE

TDI

Üye
telefon çakma

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
geri tuşu bile dokunmatik değil ki. içinde tuş var :D

mürteza16

mürteza16

Üye
Aynısı bir tanıdığımda var. Telefon android değil. Oyun ve uygulama bile yüklenmiyor. :D

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
televizyonda satılan telefonlardan bu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Yapılabilecek bir şey yok gibi gözüküyor. Yinede yardımlarınız için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1

Üst Alt