Bu nasıl bir olay anlam veremedim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl bir olay anlam veremedim.
Bir kız arkadaşımın sorunu ama yakın arkadaşım konu Benide şaşırttı.
Arkadaşımın telefonu gizli numaralara kapalı ama sürekli bir gizli numara arıyor nasıl oluyor bende anlamadım ve hiç konuşmuyor.
Telefonu 1.5 saat açık bıraktık tık ses çıkarmadan açık kaldı
Babası savcılığa başvurdu ordanda birşey bulamıyorlar.
Böyle birşey nasıl olabilir benzeri durum yaşayan var mı?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Zor Degil Arkadasim ..

Secenekler ;

Yeni Bir Numara ..

Gizli Numaralari Engelleme ..

Numarayi Savciliga Verince Onlarin Bulmamasi Gibi Bir Durum Soz Konusu Olamaz ..

Cunku Devletten Hicbirsey Kacmaz ..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
garip bi durum nasıl oluyorda savcılık bişey bulamıyor :allalla: ilginç :bilmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Zor Degil Arkadasim ..

Secenekler ;

Yeni Bir Numara ..

Gizli Numaralari Engelleme ..

Numarayi Savciliga Verince Onlarin Bulmamasi Gibi Bir Durum Soz Konusu Olamaz ..

Cunku Devletten Hicbirsey Kacmaz ..
Valla komşumuz olur babası elinde 15-20 sayfa kadar görüşme yapılan numaralar listesi ile geldi bulamadılar birşey çıkmadı dedi.

- - - Eklendi - - -

Bu arada gizliler engelli ben gizli ile arayamiyorum ama birtek o arayan kişi arayabiliyor

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Benim pederin de hattı gizliye kapalı.Ama gizliden arayanlar hala var.Ben gizliden arayamıyorum aynı şekilde.Ama savcılığın bulamaması imkansız.Savcılık izniyle o numarayı kim aradıysa her şekilde bulunur o.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Demekki babası yanlış bilgi verdi peki nasıl arıyorlar gizliden birde arasa bile arayan adam bıkar yani.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hangi operatörü kullanıyor arkadaşın

CABBAR

CABBAR

Üye
Bulmaması gibi bişey olamaz ya hangi operatör ki

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone

- - - Eklendi - - -

tamam bulunması konusu neyse de bunu arayan kişi ne ile arıyor asıl merak ettiğim orası?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya vodafone çagrı merkezinden yada online işlemlerden şifrelerini degiştirsin.bir arkadaşımın hesabına girip bulundugu tarifeyi degiştirmişlerdi

gss_adnan

gss_adnan

Üye

Valla komşumuz olur babası elinde 15-20 sayfa kadar görüşme yapılan numaralar listesi ile geldi bulamadılar birşey çıkmadı dedi.

- - - Eklendi - - -

Bu arada gizliler engelli ben gizli ile arayamiyorum ama birtek o arayan kişi arayabiliyor

Kac sayfa gelmis iste sorun hat sahibinden olmadi yebi hat alir o kadar skntiyada gerek yok

semihguney

semihguney

Üye
demekki adam nasıl bi sapıksa 1buçuk saat hiç konuşmadan beklemis ya la , ama sapık olsa bi ses verir be , o bile bıkar . Bu işin içinde başka bi iş var :zzz:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Sahte arama? :hmmm

otostopçu

otostopçu

Üye
bi arkadaşıdır bence :sirit:

burakkk97

Üye
rehberde gizli numara diye kayitlidir belki :ehe ayrica madem o kadar arayani var arankazan yapsin bari 10dkya 50 krs veriyor :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sadece merak ettim kimse sürekli arayıpda o kadar beklemez :D

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5611800' Alıntı:
ya vodafone çagrı merkezinden yada online işlemlerden şifrelerini degiştirsin.bir arkadaşımın hesabına girip bulundugu tarifeyi degiştirmişlerdi

:oha:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5611800' Alıntı:

Cidden mi yaa :aha: nasıl beceriyorlarsa :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt