mdnhkn
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşte sorun şu .sen bir hafyalık bir üyesin diyen üyeye sesleniyorum .bir haftalık yada 5 yıllık olmak yazı yazma konu açma hakkını mı veriyor yada vermiyor.yapmayın arkadaşlar bunun haftalığı yada yıllığımı var.ne anladınız siz ne yazdım ben.eski üyelere sesleniyorum beni onlar daha iyi anlıcak çünkü onlar vardı ve halen var.bu konuya yazılan her yorumu değerlendiriyorum ve tek tek pm atıcam.daha sonrada tanışacağız.herkese teşekkürederim.ama lütfen konuyu okuyup yorum yazın okunmadan yorum yazılıyor.çünkü konunun tamamiyle dışına çıkıldı bilmem farkındamısınız
kimse sana hakaret etmedii..Tamam sakin olun açtığım konu yerine ulaştı.gereksizlerde var aranızda .bilmem ne olmuş ama adam olamamış.kendini bişey sanıyor .o biliyor kendini.kimseye saygısızlık etmedim kimseye hakaret etmedim sadece kendi özgür düşüncemi söyledim.cevabımıda aldım cevabımıda verdim buna kimse engel olamaz..hatalı yada yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum.yeni üye olmuş olabilirim ama kimse kimsenin kim olduğunu bilemez.önce şu saçma sapan yorum yapanları bi tespit edelim bakalım sitemizde kimler ne için uğraşmış kimler konulara nasıl yorum yazmış nasıl tepki vermiş göreceğiz bakalım.ayrıca sitemizde terfiler olmuş bir çok ama ADAM OLAMAMIŞ arkadaşlar var üzülerek belirtiyorum. herkese iyi formlar dilerim konu kapanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?