bu nasıl bir arızadır a dostlar...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl bir arızadır a dostlar...?
çocuk pc de oyun oynuyordu.aniden bir hareket yaptı ve elini tüm klavye tuşlarının üzerinden sürterek çekti vepc bir kaç dakika sonra kapanıp açıldı..açıldı ama sadece kasa çalışıyor fan çalışıyor.monütör açılmıyor.ışık mavi olmuyor sarıda kalıyor.mahus ta ışık yanmıyor .kasanın arkadaki internet ışığıda yanmıyor.modemde sadece internet ışığı yanıyor.bu nasıl bir arızadır ?yardım dostlar.çarşıya çok çok uzak bir yerdeyiz ..yoksa buraya yazmazdım teşekkürler şimdiden.

serinaga

serinaga

Üye
PC uyku moduna geçmiş kardeş, Fn tuşu ile yukarıda fonksiyon tuşlarının altında uyku modu seçeneği ile bu moda geçer. Power tuşuna bas, kendine gelir. Olmuyorsa PC Power tuşuna 5-10 sn. basılı tut PC tamamen kapanır, tekrar bastığında açılır PC ...

• Beğen
Tepkiler: asi 53
stainless steel

stainless steel

Üye
ramdan yapabilir ramı sök tak

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
PC uyku moduna geçmiş kardeş, Fn tuşu ile yukarıda fonksiyon tuşlarının altında uyku modu seçeneği ile bu moda geçer. Power tuşuna bas, kendine gelir. Olmuyorsa PC Power tuşuna 5-10 sn. basılı tut PC tamamen kapanır, tekrar bastığında açılır PC ...
söylediğiniz şekilde hepsini uyguladım . fakat sorunum çözülmedi.ama yinede çok teşekkür ederim .. en azından bilgi sahibi olmuş olduk .:)

----------Eklendi @ 20:55:25 ---------- Yazıldı @ 20:53:12 ----------

----------Eklendi @ 21:54:51 ---------- Yazıldı @ 20:55:25 ----------

söylediğiniz gibi yaptım... ama olmadı.yinede teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız allah razı olsun.

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
harici ekran kartını mi kullanıyorsun

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
oldu ya teşekkürler dostlar. valla ram leri söktüm taktım oldu .:) şükürler olsun .valla allah hepinizden razı olsun şu mübarek gecede .:)

----------Eklendi @ 21:59:30 ---------- Yazıldı @ 21:58:50 ----------

allah arzı olsun .:):) allahım ne muradın varsa versin.:)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
bartinli892

bartinli892

Üye
bidaha oyle sorun yaşarsan ram çıkarıp takmana gerek yok. Bendede Öyle oluyor ben pc çalışırken power supply den kapatıp açıyom pc yi öylede çalışıyor. :=) Garantili

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sorun çözülmüştür arkadaşlar. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt