Bu mesaja dikkat edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bu mesaja dikkat edin!
Cep telefonlarına gönderilen yeni bir SMS dalgası, Suriye'den ucuza elektronik eşya almak vaadiyle kurbanlarının ceplerini boşaltıyor. İşte dolandırıcılıkta son perde...

Suriye ile Türkiye arasındaki vizenin kalkmasıyla birlikte bunu fırsat bilen dolandırıcılar da geliştirdikleri yeni bir taktikle kurbanlarının canını bir hayli yakacağa benziyor.

Kullanıcıların cep telefonlarına SMS gönderen dolandırıcılar, Suriye'den çok ucuz fiyatlarda elektronik eşya temin edilebileceğini ifade ederek kurbanlarından ön ödeme talebinde bulunuyor.

Bu mesajın yanlışlıkla kendisine ulaştığını düşünen kurbanlar ise söz konusu SMS'i gönderen telefonu aradığında telefonu açan kişi "arzu ederseniz size de alabilirim" diyerek kurbanlarını kandırıyor.Telefondaki kişinin ödeme talebini kabul eden kullanıcılar ise Suriye'den gelecek eşyalarını beklerken, dolandırıcılar ise çoktan ortadan kaybolmuş oluyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu haberi daha önce okumuştum sanki..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bi tane varda abi onun içeriği farklıydı bende gördüm ama aynısı var mı yok mu bilemiyorum şuan ama dediğim gibi içerik farklıydı

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
millet uyanık daha neler var neler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olabilir bu tür insanlara karşı uyanık olmalıyız,çünkü o kadar böyle insan türediki her şekilde insanları soymaya çalışıyorlar..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu mesaj yoluyla cok dolandırıcılık yapıldı

Progressivity

Progressivity

Üye
en güzeli cahil mantığı bu devirde ben bilmem, ben imza atmam, ben karışmam benim kocam asker, ben bilmem bey bilir, bu devirde harbi böyle olcan asla kazıklanmazsın

arslansem

arslansem

Üye
Buna inananlar aslında hak ediyor bence :oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
millette 3 ün 5in peşine düşüyo napsın bu hallere düşürenler utansın:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt