Benim ailemde yengem hariç herkesin başı örtülü, demokratik ve müslüman bir aileyiz !!! Herkesin özgürlüğüne saygılıyım ama benim özgürlümün sembolü ve savunucusu kişisel inancım olan İslam Dini ve Atatürk Türkiyesine saygısızlık yapan olursa bunu hoşkarşılamam mümkün değil.
PKK yı Deniz Baykal soktuysa asıl yetkisi olanlar da nasıl çıkarılacağını biliyor. Sadece çamur atmakla olmaz. Topu at birine sorumluluk onda kalksın , olurmu böyle şey? Yetki sahibi insanlar nasıl herşeyi değiştirebiliyorsa Mecliseteki PKKyıda ve onları oraya alanıda uzaklaştırabilir. Onlar servetine servet katıyor ve dahada katacak sizde onları savunuyorsunuz. Karınız ne anlamıyorum.
Bu arada Kuran-ı Kerim'de "örtünün" mü yazıyor? Yoksa "Türban örtünün" mü yazıyor? Türbana benzer kıyafet Arap ülkelerinin geleneksel kıyafetidir, islamın buyrukları göz önünde bulundurularak aşırı sıcaktan, kumdan korunma amacıyla oluşmuş bir kıyafet türüdür. Hatta islamdan öncede yüzyıllar boyunca giyilmiş bir kıyafettir!!! İslamın giyilmesini farz ettiği bir kıyafet değildir, İslam örtünün der !!! Kuran-ı Kerimde defalarca "örtünün" yazar, örtünmeyenin durumuda Allah'ın Şefatine kalmıştır. Örtünme engelleniyor denseydi buna kızardım ama türban engelleniyor deyince gülüyorum. Örtünme vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde belirli kısımları örterek giyinmektir ! Saçını örtecekse şapkada takabilir ama sırf gıcıklık olsun diye peruk takıyorlar. Neden örtündüğünüzü neden Örtünün dendiğini unutmayın. Resmen siyasi simge boyutuna getirip inat uğruna birbirimize düşüyoruz. Sabır ve Hoşgörü ile biraz daha iman sahibi olmanız için dua ediyorum.
Ben Müslüman bir Atatürkçüyüm