Bu Maça Kalp Dayanmaz Fenerbahçe-beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeacona

jeacona

Üye
fener bırakmaz......

Salihyet

Salihyet

Üye
Tertemiz bi lig oluşturulması için ne demiş Mehmet Ali ŞAHİN;"futbol dille değil ayakla oynanır."
adnan polat gibi gövde gösterisiyle olmaz.

seyfofen

seyfofen

Üye
<div class='quotetop'>(hasisa &#064; May 2 2006, 06&#58;30 PM) [post=327040]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fb3
bjk1
[/b][/quote]
3 ihtimalli maç
fb1 bjk 0
fb2 bjk 0
fb3 bjk 0 olur.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
seyfofen bunun icin demiyorum
yazdiklarinin geneline bakiyorumda
cok komik adamsim
stand-up filan yapsana

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Fener bu sene affetmez.

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 2 2006, 04&#58;07 PM) [post=326913]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
salihyet şampiyon olabilirsiniz ama kupayı bizden alamazsınız çünkü BEŞİKTAŞ&#39;ım alacak
[/b][/quote]

Yürü be beşiktaşım beaaa

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Ben galatasaraylı olarak beşiktaşın almasını isterim Kupa beşiktaşa gitsin

Fenerbahçe kupaya hasret kalsın..............

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(sercancsn &#064; May 2 2006, 10&#58;11 PM) [post=327197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben galatasaraylı olarak beşiktaşın almasını isterim Kupa beşiktaşa gitsin

Fenerbahçe kupaya hasret kalsın..............
[/b][/quote]

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Centilmence kardeşçe bir oyun olsun izleyiciler çok gollü futbol izlesinler gönlüm BJK den yana ama hakeden kazansın derim...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; May 1 2006, 07&#58;16 PM) [post=326359]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
inşallah su kupayı hayırlısıyla alrızı ozlem sona erer ya dogdugumdan beri bu kupayı gormedim ya ((
[/b][/quote]
arkadaş şimdi ben sana dahada çok üzüldüm ya bu senede göremedin sen ne zaman göreceksin bu kupayı

<div class='quotetop'>(seyfofen &#064; May 2 2006, 09&#58;12 PM) [post=327147]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(hasisa &#064; May 2 2006, 06&#58;30 PM) [post=327040]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fb3
bjk1
[/b][/quote]
3 ihtimalli maç
fb1 bjk 0
fb2 bjk 0
fb3 bjk 0 olur.
[/b][/quote]
seyfofenin dedigi oldu üç ihtimalli maç üç iki bitti

jöly

Üye
salihyet bak gördünmü kupayı kim aldı

BJK

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 4 2006, 01&#58;59 AM) [post=327807]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
salihyet bak gördünmü kupayı kim aldı

BJK
[/b][/quote]
Bütün BJK li arkadaşları jöly&#39;yi başta olmak üzere hak eden kazandı diyeyim biz atsaydık hakkemmi vermiyecekti tuncay ve o derece kötü oynayan ve fenerbahçeden ekmeğini kazanan bütün futbolculara yazık.mehmet yozgatlı süperdi yine,maça atak başlasaydık bunlar olmazdı neyse artık bunları konuşmanın bi önemi yok.bu sene BJK&#39;nin aldığı kupa değil FB&#39;Nin aldığı şampiyonluk konuşulacak ben o kadarda üzülmedim

Galatasaraya da başarılar. bu hafta sonunda herşey ortaya çıkacak.

gknky

gknky

Üye
haklısın kardeş bu haftasonu önemli

bu arada güzel maçtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt