kanarya_1800
Üye
-
Konu Sahibi
-
Isınma sorunu olur.ACER AS5738G-654G32Mn ama ısınma sorunu var mıdr? gercekten sorun olmaz değil mi? çok begendm ama yorum aklımı karıştırdı
evet aynı fiyatlar da bir asus bende buldum özellikleri aşagı yukarı aynı yalnız asus h.basic 250 gb sata disk ve bluetoot özelliği yok o yüzden buna yönelmiştim bakalm artık ikisi arasında acil bir seçim yapacagız.Fiyata göre iyi..Şu altta benim açtığım asus konusuna bakonun ısınma problemi yok.Fiyat ve özellikler aynı gibi
Benim görüşüm kesinlikle Acer!cok teşekkür edrimyani sogutucu pad bu notebooka gibi gelir degil mi? gercekten güzel fiyatı da uygun sogutucu pad alınr inş. başka sorun olmaz.
2 fanlı,katlanabilir bir pad süper olur
evet aynı fiyatlar da bir asus bende buldum özellikleri aşagı yukarı aynı yalnız asus h.basic 250 gb sata disk ve bluetoot özelliği yok o yüzden buna yönelmiştim bakalm artık ikisi arasında acil bir seçim yapacagız.
tamam teşekkür edrmmedia markt kataloğunda gördüm samsung x500 diye bir modeli vardı fiyatı 1299 tl media markt varsa git bak bence özellikleri çok iyi atı hd4650 1 gb ekran kartı,4096 ram,320 hdd işlemci,15,6 ekran vardı kataloğun arka sayfasında incele derim..ama karar senin dostum.
dostum model ismi samsung R522 XS08 TR imiş özellikler aşağıda incele bence iyi fiyata göre;
Ürün özellikleri:
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
İşlemci Türü Core 2 Duo P7350 2.0 Ghz - 3 Mb - FSB Hızı: 1066 Mhz
Bellek 4096 Mb
Bellek Türü DDR II 800
Maksimum Bellek 4096 Mb
Sabit Disk 320 Gb
Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Ekran Türü LED HD
Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb
Optik Sürücü DVD Rw
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKartı MS Sound Uyumlu Ses Sistemi
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 b/g
KameraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ağırlık 2.5 - 3 Kg
İşletimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızi Vista Home Basic
Portlar 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC), Express Card (54 mm)
Pil Tipi Li-Ion 6 cell
Garanti 24 Ay
ürün hakkında yorumlarda bunlar;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?