bu konuyu çözecek babayiğit aranıyor Hard format sonrasi telefonu modem olarak kullanamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkkozanmk

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler .

Polymath

Polymath

Üye
net ayarlari almaYA gerek var mi ki? Hangi hatti takarsam takayim otomatik net ayarları yukleniyor. Ayrica sorun cozulmediyse hard format attiktan sonra sorunlar cikabiliyor. Eger duzelmezse, flashtan bska care yok ve kesin sonuç. Eger pc den anliyorsan biraz forumda cok net ve guzelce anlatimi var. Eksiksiz yaparsan hic bir sıkıntı olmaZ. Olmadi yapamam diyorsan teamwiever dan arkadaslar saolsun yardımci cok.

candost38tr

candost38tr

Üye
telefonun modelı ne.pc suıtte n8 kullanılamıyor nokıa suıtten gırıyorum ben.oda olmadı joıko spot var modem olarak kullan bide oyle dene

mkkozanmk

Üye
    Konu Sahibi
benim problem bluetooth ile bağlanıyor internete de giriyor ama kablo ile 2si de olmuyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kabloyu değiştırıp denedın mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hacım amaç ne burda anlayamadım, konuda bilgisayarı internet'e bağlayamıyorum diyor. Telefonu modem olarak mı kullanmak istiyorsun?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Cfw'lerden birini yükle. Bilmiyorum tam olarak, ama mantık yürütecek olursak cfw özelliklerinde okuduğum üzere modem dosyası core'ye rofs'a gömüldü gibi şeyler yazıyordu. hard formattan sonra gitmez yazıyordu. Bi bak derim dostum.

mkkozanmk

Üye
    Konu Sahibi
Peki cfw filan kullanıyor musun yoksa orj.bellemi

hard format attım zor da olsa Ovi ve haritaları yükledim yalnızca bu sıkıntı kaldı orijinal belle tekrar yüklemek istemiyorum çünkü tel yavaşlıyor . .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yanıldığını düşünüyorum ama şöyle yinede ayarlarına bir bakalım ... msn eklermisin konuşalım.

u_cosar

u_cosar

Üye
bence tekrar phoenix ile belle yüklemelisin hard format yerine flash atmak daha iyi bence yani ben öyle yapıyorum

loraw

Üye
Joıko spot wıreless is on

goldenheros

goldenheros

Üye
tekrar format at ve yazılımları nokia dan yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt