meraba turgay abi nasılsınızmerhaba şafakkk....

valla fena değil işte bugün çekirgenin son sıçrayışı oldu sınav kağıdında düzeltme yapmıştım (sınav sonuçları okundukdan sonra)iyidir be şafak sende nasıl durumlarrr...![]()
hoca da anladı yalvar yakar puan kırdırmasından vaz geçirdim neyse ama bundan sonra başka taktikler uyguliiciim
valla fena değil işte bugün çekirgenin son sıçrayışı oldu sınav kağıdında düzeltme yapmıştım (sınav sonuçları okundukdan sonra)hoca da anladı yalvar yakar puan kırdırmasından vaz geçirdim neyse ama bundan sonra başka taktikler uyguliiciim
![]()

yok yau ne güzel muhabbet ediyoruz iştebence bitsin hakikaten uzadı

olsun yau diğer taktiklere geçiciğim bundan sonra elin almanı ne anlar kopyadan gerçi değiştirme için de aynı şeyi söylüyordum ama durum ortadabi gün böyle olacağı belliydi ama şafakk...![]()
herhalde bunun öğretmenler odasında gözünü açıyolar böyle bakcan sınavda şöyle dikkatli olcan diye 
zannedersem Türk asıllıda almanya münih de doğup büyümüş sonrada gelmiş buraya alamanca öğretiyobayaa bildiğin alman ölemi hocaaaa...![]()
tabi kadn tam bi alman gibi konuşuyo giyiniyo hatta saç rengi sarı mavi gözlü bişi yani dışardan baksan heh tamam bu bi turist dersin öyle bişi