Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Ben bu işlerden hiç anlamam@gonyalı
@DarkredBlue61
@Baydırman
Merhaba pc sistem diziyorum malum her şey pahalandı. Sahibinden sitesinde 2. el i5 10400 işlemci gördüm yarı fiyatına satıyor. Kişiyle konuşmamız şu şekilde.
- bilisimler:Merhaba kardeş şuan i5 sistem diziyorum , sizin ilanınızı gördüm .Ürünün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım . Açıkcası bu ürünü kaçırmak istemiyorum. Ama ya çalışmazsa ya ısınırsa düşüncesiyle insan korkuyor.
- Çalışıp çalışmadığından kastınız kendi anakartınıza uygunluğu mu yoksa donanımın çalışıp çalışmadığımı
- bilisimler: Anakart aldım ms 460 wifi uygunlu var biliyorum. İşlemci sağlam mı yoksa değil mi Bilmiyorum ki. Nasıl güvenebilirim?
- Yani kardeşim aldığın gün sorun çıkarsa getirebilirsin problemi yok pc yükselttiğim için satıyorum garanti belgesi faturasıda var onun haricinde sana nasıl güvence vere bilirim bilmiyorum
- Çalışıyorken resim atabilirim istersen
- Daha da elimden bir şey gelmez
- bilisimler: stok fanı garantisi kutusu herşeyi mevcut mu?
- Mevcut
- bilisimler: ürün çalışırken whatsaptan uygun bi zamanda canlı yayın yapalımmı sizin için uygunsa ?
- Uygun
- bilisimler: Nezaman müsait olursunuz akşam mı?
- nezaman yapalım
- Akşam şuan çalışıyorum
- bilisimler: ürün takılı deyilse en başından görüntülü görüşmeyi başlatıp öyle devam ederseniz sevinirim
- bilisimler: tmm kardeşim
- bilisimler: kolayy gelsin
- bilisimler :haberleşiriz
- Ürün görselde ki gibi takılı
- bilisimler :anladım
Mesaj birleştirildi:
Sizce ne yapayım alayım mı? Bilemiyorum.
Mesaj birleştirildi:
Link koyayım mı ? Sorun olur mu?

Link koymandan da
bi sakınca yoktur heralde

Tek İşlemciye O Para çok Değilmi? Birde Bu Tutar İçin Param Güvendeye Ciddi Para Verirsin Hızmet Bedeli Olarka
son kullandıklarımı şiy yapımde kayboluyorlar sonra