Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yırtıl Dedim Diyorsun. Yanıyorsa Bir Bir İkiyi Ara. Ama İki Yok Asker Ki Var Neymiş Bir Bir ki.Olmadı 155 i Ara Bakalım 112 ye atacak Mı Seni
Baydırman
Moderator
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Baydırman
Moderator
Hayırlı geceler babayiğit
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Hayırlı geceler
bilisimler
Üye
@gonyalı @DarkredBlue61 @Baydırman
Merhaba pc sistem diziyorum malum her şey pahalandı. Sahibinden sitesinde 2. el i5 10400 işlemci gördüm yarı fiyatına satıyor. Kişiyle konuşmamız şu şekilde.
bilisimler:Merhaba kardeş şuan i5 sistem diziyorum , sizin ilanınızı gördüm .Ürünün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım . Açıkcası bu ürünü kaçırmak istemiyorum. Ama ya çalışmazsa ya ısınırsa düşüncesiyle insan korkuyor.
Çalışıp çalışmadığından kastınız kendi anakartınıza uygunluğu mu yoksa donanımın çalışıp çalışmadığımı
bilisimler: Anakart aldım ms 460 wifi uygunlu var biliyorum. İşlemci sağlam mı yoksa değil mi Bilmiyorum ki. Nasıl güvenebilirim?
Yani kardeşim aldığın gün sorun çıkarsa getirebilirsin problemi yok pc yükselttiğim için satıyorum garanti belgesi faturasıda var onun haricinde sana nasıl güvence vere bilirim bilmiyorum
Çalışıyorken resim atabilirim istersen
Daha da elimden bir şey gelmez
bilisimler: stok fanı garantisi kutusu herşeyi mevcut mu?
Mevcut
bilisimler: ürün çalışırken whatsaptan uygun bi zamanda canlı yayın yapalımmı sizin için uygunsa ?
Uygun
bilisimler: Nezaman müsait olursunuz akşam mı?
nezaman yapalım
Akşam şuan çalışıyorum
bilisimler: ürün takılı deyilse en başından görüntülü görüşmeyi başlatıp öyle devam ederseniz sevinirim