safakk
Üye
harika cevapları tavana yazdık mükemmel oldu bi de sınav ortasında hocanın gitmesi de tuzu biberi oldunasıldı sınavv şafakk..![]()

harika cevapları tavana yazdık mükemmel oldu bi de sınav ortasında hocanın gitmesi de tuzu biberi oldunasıldı sınavv şafakk..![]()

yok ya yerine yenisi geldi ilk hoca çok kazıktı kağıdın yanına baksan nem kapıyodu sonra gelen hocadaysa öndeki çocuun yanına otur hiç bişi demiyo sadece sessiz olun diyoduhoca bi baktı sizee...hepiniz kalacaksınız anladı.
rahat hareket edin diyee çıktı..bence..

yok ya kızlardan renkli simli kalemler aldık onlarla yazdık zaten ışık vurunca simler parlıyo sonuç olarak rahat bi şekilde okuyabiliyorsunuztavan hemen kafanızın üstünden mi başlıyor
nasıl okudunuz taaaa.tavandaki yazıları..![]()

ee naapalım kadının öğrettiği bişi yokki dersleri hep boş geçiyo sonra sınavda da soruların en kazığını soruyo banada kopyeden başka bi seçenek bırakmıyoey gidi genclik![]()

yok ya kızlardan renkli simli kalemler aldık onlarla yazdık zaten ışık vurunca simler parlıyo sonuç olarak rahat bi şekilde okuyabiliyorsunuz![]()

daha çook vardaha neler görecez bakalım..ne yöntemler..:

hiç dimi ama yok ya içim elvermez devletin malına o kadar zarar vermeyedursun yaa.sonraki sınavlarda bi daha mı yazacaklar..![]()

yok hademeden sabunlu bez alıp bi güzel sildikPeki sınavdan Sonra..Tavan öylemi kalacak![]()
eh bu işin sınavdan sonrasıda var tabi 
zaten en yüksek 100doksan almak için falan ne kopyası çeken şafakk..
ya hiç çekme ya da çektin mi.. 100 ve üzeri alman lazım..![]()

tabiki geliştirdikçe pm atarım isteyenlereteknikler ilerledikçe bizleride haberdar etde..
çağın gerisinde kalmayalım şafakk..![]()

hoş geldiniz efendimben geldim

hoş geldin sefa geldinn..ben geldim
sevinirim..yarın.birgün lazım olur.belki..tabiki geliştirdikçe pm atarım isteyenlere
hoş geldiniz efendim![]()