iki dk kaıya bakmaya gelmiyor hemen son msj attıgını sanmıssın :D :sahan: :ehe:ehe
iremm Üye leiche' Alıntı: iki dk kaıya bakmaya gelmiyor hemen son msj attıgını sanmıssın Genişletmek için tıkla ...
leiche' Alıntı: iki dk kaıya bakmaya gelmiyor hemen son msj attıgını sanmıssın Genişletmek için tıkla ...
leiche Emekli Yönetici iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... send her fırsatta tükürüyorsun asıl ben sana ayıp ayıp
iremm Üye leiche' Alıntı: küstüm Genişletmek için tıkla ... sonunda küstü ve son mesaj bana kaldı saka saka
leiche Emekli Yönetici fener macında daldık bu arada gene son msj ben atayım bari neyse ben yatıyorum sabah iş war artık yarın deva ederiz
fener macında daldık bu arada gene son msj ben atayım bari neyse ben yatıyorum sabah iş war artık yarın deva ederiz
neslein Üye canturgay' Alıntı: niyekiiii.. Genişletmek için tıkla ... bilmem içim sıkılıyor desem daha dogru olur galiba boş bi gün neyse bakıcaz dewamı nasıl gelicek
canturgay' Alıntı: niyekiiii.. Genişletmek için tıkla ... bilmem içim sıkılıyor desem daha dogru olur galiba boş bi gün neyse bakıcaz dewamı nasıl gelicek
canturgay Üye aslında durduk yere sıkılmayı gerektirecek bi durum yok ama.. hava mükemmel (tabi burada)..kuşlar,böcekler ötüşüyor. falann..
aslında durduk yere sıkılmayı gerektirecek bi durum yok ama.. hava mükemmel (tabi burada)..kuşlar,böcekler ötüşüyor. falann..