Google play mod calismadi bendeZaten almışım. Gta san Andreas ve modern combat 5
Ama lucky patcher ve freedom yani ikisinide aynı uygulamaya atmışlar ve google play mod yapmışlar.![]()

Nasi bi uygulama dedigin?Uygulamanın ismini bilmiyorum ama hiç linki bile yok![]()
Evet ya zaten bende kullanmıyorumGoogle play mod calismadi bende
Ben 4.9.13 modsuz play store kullaniyorum
Modlu play store yerine lucky patcher ile patch yapiyorum
Lucky patcher daha iyi
Modlu play store espier uygulamalarinda ise yaramiyoEvet ya zaten bende kullanmıyorum
Lucky patcher ve freedom aynı uygulamadaNasi bi uygulama dedigin?
Lucky patcher yeni surumu oLucky patcher ve freedom aynı uygulamada
Freedom yok o sürümdeLucky patcher yeni surumu o
Lucky patcher'da google billing emulation diye geciyo o ozellikFreedom yok o sürümde

O uygulama ile ne yapıyorsun? Freedom ile yaptığını yapa biliyormusun?Ve rootsuz cihazda bile google billing emulation calisiyo
Evet yapabiliyosunO uygulama ile ne yapıyorsun? Freedom ile yaptığını yapa biliyormusun?
cs portable, darker, smart app lock falan hep premium oldu 
DeneyelimEvet yapabiliyosuncs portable, darker, smart app lock falan hep premium oldu
![]()

Freedom ile satin alamadigin seyi lucky ile satin alabilirsin
Play store'da hata cikartmaz

Nasil?Yakında uygulamalar izinsiz olacak

Android 6 ile gelecek yada android 5.5Yakında uygulamalar izinsiz olacak
Yok root izni değil. Yani sen google playden uygulama indirirken izin istiyor onu diyorum. Ben kendim yapıyordum onu ama google playde bile izinsiz olacakNasil?
İzinsiz uygulama olur mu? Sistemden izin istiyo mesela ekranin kapanmamasi icin onlar olmazsa uygulamalar superuser'e bile rootsuz erisir o zaman![]()