Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Tokat demek benim elimin çapı 120cm o zaman başlamadan biter tokattokat var bizde ciğerim (zamanında osmanlı tokadı mermiye tokat ataralarmış)

Tokat demek benim elimin çapı 120cm o zaman başlamadan biter tokattokat var bizde ciğerim (zamanında osmanlı tokadı mermiye tokat ataralarmış)

120 miTokat demek benim elimin çapı 120cm o zaman başlamadan biter tokat![]()

Çaktırmason mesaj benim
Dell bilgisayar ile gönderildi
120 mi![]()

Aynen abi çıkar emanetleri darıyalım bunu![]()
illa baronlar Konseyinini aratcaksınıztokat var bizde ciğerim (zamanında osmanlı tokadı mermiye tokat ataralarmış)

sen çakma olursun dailla baronlar Konseyinini aratcaksınız![]()

ondan sonra dedim @İhtiyar007 dedim işte muhammed abi nabiyor...sen çakma olursun da![]()
şakada mı yapmıyakondan sonra dedim @İhtiyar007 dedim işte muhammed abi nabiyor...

şakada mı yapmıyak![]()
son mesajın sende olmasına izin vermicem

Bu konuya birisi wipe data/factory reset yapmis burasi boyle degildi eskidenKesin @Siycey in isidir
Matematik dersinde hissettim kendimi la 120cm cap falan
![]()

nasıldı?Bu konuya birisi wipe data/factory reset yapmis burasi boyle degildi eskidenKesin @Siycey in isidir
![]()

Hmm bilemedim elim kaydı şey uff a neydi yaBu konuya birisi wipe data/factory reset yapmis burasi boyle degildi eskidenKesin @Siycey in isidir
![]()

Adamin eli kayarken bile kelime yaziyoHmm bilemedim elim kaydı şey uff a neydi ya![]()
: 
Tabe olom bi ciğara ver ordan malboraAdamin eli kayarken bile kelime yaziyo:
![]()

adam Ay'ın üyesiAdamin eli kayarken bile kelime yaziyo:
![]()