daha son mesaj
canturgay Üye enigma' Alıntı: daha son mesaj Genişletmek için tıkla ... şimdi konyadayım ama seydişehir sık gider gelirimm memleket işte..
enigma' Alıntı: daha son mesaj Genişletmek için tıkla ... şimdi konyadayım ama seydişehir sık gider gelirimm memleket işte..
enigma Üye 1995 te Kop. ev vardı bitti buraya geldik. biliyorsun seydişehirde iş sorunuda aşılmaz sorun.
enigma Üye burası gerçekten süper biryer herkese tavsiye ederim am a iş konusunda burayıda düşünmek lazım. turizme yönelik olduğu için herşey o alana yönelik.
burası gerçekten süper biryer herkese tavsiye ederim am a iş konusunda burayıda düşünmek lazım. turizme yönelik olduğu için herşey o alana yönelik.
canturgay Üye inanınmı.. bilmem.. şurda antalya ya belki 3 saat aram var.. bi kere gitmişliğimm yok.her yaz kesin bi iş çıkıyorr.. ama bu yaz oradayımm..
inanınmı.. bilmem.. şurda antalya ya belki 3 saat aram var.. bi kere gitmişliğimm yok.her yaz kesin bi iş çıkıyorr.. ama bu yaz oradayımm..
enigma Üye antalyadan başka kimseye raslamadım işin aslı konyadanda kimseye raslamadım bundan dolayı ikimiz katılırız buluşmaya
antalyadan başka kimseye raslamadım işin aslı konyadanda kimseye raslamadım bundan dolayı ikimiz katılırız buluşmaya
iremm Üye wayyy be ikigün gelmedik millet yokluğumdan faydalanıp hepsi bu konuya atlamıs ben varkende hiçkimseye yok hepinize ask olsun
wayyy be ikigün gelmedik millet yokluğumdan faydalanıp hepsi bu konuya atlamıs ben varkende hiçkimseye yok hepinize ask olsun