yaa hayıırr orda yalnıs yazıyo ona bakmayın sonn mesajjj iyi hadi bakalım..
canturgay Üye iremm' Alıntı: yaa hayıırr orda yalnıs yazıyo ona bakmayın sonn mesajjj Genişletmek için tıkla ... iyi hadi bakalım..
iremm' Alıntı: yaa hayıırr orda yalnıs yazıyo ona bakmayın sonn mesajjj Genişletmek için tıkla ... iyi hadi bakalım..
mservank Üye ferreT' Alıntı: Yeni üye değilsin artık baş çavuş olmussun..Ayrıca son mesajı atmak isteyen varsa bana pm atsın Genişletmek için tıkla ... sen pm kutunu boşu boşuna doldurma bana pm atacaklar bana atsın ben onların yerine emsaj atarım
ferreT' Alıntı: Yeni üye değilsin artık baş çavuş olmussun..Ayrıca son mesajı atmak isteyen varsa bana pm atsın Genişletmek için tıkla ... sen pm kutunu boşu boşuna doldurma bana pm atacaklar bana atsın ben onların yerine emsaj atarım
mservank Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Konuya Son Mesajı Konuyu Kilitleyecek Olan Atacaktır. Genişletmek için tıkla ... tamam atıp hemen kilitliyorum
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Konuya Son Mesajı Konuyu Kilitleyecek Olan Atacaktır. Genişletmek için tıkla ... tamam atıp hemen kilitliyorum
iremm Üye son mesaj yaw nazy sözde erkeksin centilmen olman gerekir insan der irem senin olsun son mesaj nerdeee
son mesaj yaw nazy sözde erkeksin centilmen olman gerekir insan der irem senin olsun son mesaj nerdeee
iremm Üye walla yeni üye falan hiç tanımıyolar sansına küss ben çoktan o taktiği uyguladım fosss çıktı