Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
mesutgaga

mesutgaga

Üye
Özkan la muhabbeti.ilerlettik(bana o hemşireyi bul :D) mesut gaga gel sende ama çok geç kaldınçünkübitişikyazıişiçoktanbitmiştiMasenindealışmanlazımşimd
aman ben almiyim siz iyi anlaşıyosunuz öyle :D benim ram yetmiyor.beyin ısınma yapıyo okuyamıyom.

HighCore

HighCore

Üye
aman ben almiyim siz iyi anlaşıyosunuz öyle :D benim ram yetmiyor.beyin ısınma yapıyo okuyamıyom.

Okursunyahemramingelişiryazmasıçokzevklibiişgerçektendenebikere.

Özkan kardeş yukarıyı okuma sen naptıyon nerdesin ne iş yapıyon laga luga dan vakit bulamadık :D

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Okursunyahemramingelişiryazmasıçokzevklibiişgerçektendenebikere.

Özkan kardeş yukarıyı okuma sen naptıyon nerdesin ne iş yapıyon laga luga dan vakit bulamadık :D
Üniversite 2. Sınıf kardeşim okuyorum işte. 4 yıllık sadece aöfden gelmişti iktisat fak. çalışma ekonomisi. Öyle işte çalışma hayatım yok şuan evde yat kalk ara sıra akşamları gez dolaş ;) anlıycan pek bi hayat yaşamıyom. Sende nasıl durumlar:)

HighCore

HighCore

Üye
Üniversite 2. Sınıf kardeşim okuyorum işte. 4 yıllık sadece aöfden gelmişti iktisat fak. çalışma ekonomisi. Öyle işte çalışma hayatım yok şuan evde yat kalk ara sıra akşamları gez dolaş ;) anlıycan pek bi hayat yaşamıyom. Sende nasıl durumlar:)

Bende lise 3 üm reyiz yurtmurt derken kaynıyoz gisiyoz işte ama öğrencilik en zor meslek

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Bende lise 3 üm reyiz yurtmurt derken kaynıyoz gisiyoz işte ama öğrencilik en zor meslek
Senin hayatın kardeşimle aynı yani lise3 yurt :) hayırlısı olsun. Elbette öğrencilik zor meslek

Enes

Enes

Üye
"

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
tcfb

tcfb

Üye
2006 ' da Başlayan Konu Hala Devam . Helal Olsun Ne Diyeyim :D

Enes

Enes