Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
mservank

mservank

Üye
açık olsaydın sana haber vercektim ama açık değildin

manyak!

manyak!

Üye
ya tam kapattım bilgisayarı buluşma yapmışsınız :(

mservank

mservank

Üye
benim de haberim yoktu msn deydim kerem davet etti

manyak!

manyak!

Üye
kısmet diilmiş:)

mservank

mservank

Üye
neyse artık tatildeyiz düzenleriz

kurt bey

kurt bey

Üye
servanda zaten muhabbete pek katılmadıki manyak yok prince of hell yok ben çok sıkıldım dedi durdu. sanki biz yabancıyız ortama dal ortam adamı ol be servanım dimi amaa yaw:ehe

mservank

mservank

Üye
servanda zaten muhabbete pek katılmadıki manyak yok prince of hell yok ben çok sıkıldım dedi durdu. sanki biz yabancıyız ortama dal ortam adamı ol be servanım dimi amaa yaw:ehe

ama ne yapayım kurtoğlu aranızdaki mevzuyu konuştuğunuz konu hakkında bilgim olmadığı için bi de herkes aynı anda yazıyo tak tak atıyo tek tek okuyana kadar diğerleri kaçıyo bu kadar çok kişini old. davet düzenlememiştim ama manyak olaydı ortam manyak olurdu prince niye girmiyo ya artık sıkcıı oluyo buralar

manyak!

manyak!

Üye
prince gelir bu aralar biraz rahatsız bide yeni tel aldı onla uğraşıyo :) ya murat bu msn buluşmalarından öncede biz yapmıştık bikaç kere bende ilk konuşmada senin gibi ööle bakıodum sonra bi daldım ortama canım çıkmak istemedi:)

kurt bey

kurt bey

Üye
ama ne yapayım kurtoğlu aranızdaki mevzuyu konuştuğunuz konu hakkında bilgim olmadığı için bi de herkes aynı anda yazıyo tak tak atıyo tek tek okuyana kadar diğerleri kaçıyo bu kadar çok kişini old. davet düzenlememiştim ama manyak olaydı ortam manyak olurdu prince niye girmiyo ya artık sıkcıı oluyo buralar

sen yinede kendini kenara çekme sen ortaya bi laf atarsın çeker götürürsün hem prince yoksa manyak yoksa ben varım kerem var ;)

manyak!

manyak!

Üye
ya tabiki illaki bizle ortam yapcaksın die bişi yok kurtoğlu keremde bizden:)

enigma

enigma

Üye
muhabbeti çözemedim....

manyak!

manyak!

Üye
dün akşam msn buluşması vardıda onu konuşuoduk:)

FerreT

FerreT

Üye
Biz bölmeyelim :ehe

enigma

enigma

Üye
bencede.:@
nerdeysen gel artık beklemekten yoruldum . gezdiğimiz yerlerde seni aradım durdum.

FerreT

FerreT

Üye
Bu konuya son mesajı atmak için can atıyorum:coold:

FerreT

FerreT

Üye
alakasız mesaj :pro:Zaten bu konununda bitmesi zor maxicep ne zaman bitse konuda o zaman biter :)

enigma

enigma

Üye
şarkı dinliyordum :D öle kafama esti yazdım:D

manyak!

manyak!

Üye
offff offffffffffff :agla

enigma

enigma

Üye
niye ağlıyon gıııı?