Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

omayra

Üye
az değilsin :D ama ben de inatçılıkta senden geri kalmam pek :ehe

SALVADORE

SALVADORE

Üye
bilmezmiyim o günleri :ehe

omayra

Üye
kulakları çınlasın, biri daha eksik ama.. :)

SALVADORE

SALVADORE

Üye
evet ama inşallah oda gelir :(

omayra

Üye
sanmam.. Hadi gari yatmıyor musun sen? Git evine :ehe ben bakarım buralara :) Merak etme, gözün arkada kalmasın :)

SALVADORE

SALVADORE

Üye
gidecegim ama bu pc kapatıp öteki iş yerindeki pc açacagım yani benden kurtuluş ne yazıkki yok :sn::ehe:ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
benden nöbetçi fiLan oLmaz:)

şuna ßaksana aßLa siz sohßete ßaşLamışsınız:) ama ßenim vaktim yoq :) ikinizede ii qeceLer:)

omayra

Üye
Ben de giderim bu diyardan.. Uyku geldi bedene ne mutlu kalkıp gidene :ehe (hikayesi vardır bu sözün de, gülüşüm onadır böyle hince) Sabaha kadar son mesaj sanırım salvadore'nin olacak. Oğuz kardeşim de q harfinde ısrarcı anlaşılan :D Eh gençlik demek ki.. Zamanla düzelecek umarım :ehe

SALVADORE

SALVADORE

Üye
hayırlı geceler arkadaş :oke:gece 4 kadar buradayım iş geregi :bilmem:

ouSahin

ouSahin

Üye
Ben de giderim bu diyardan.. Uyku geldi bedene ne mutlu kalkıp gidene :ehe (hikayesi vardır bu sözün de, gülüşüm onadır böyle hince) Sabaha kadar son mesaj sanırım salvadore'nin olacak. Oğuz kardeşim de q harfinde ısrarcı anlaşılan :D Eh gençlik demek ki.. Zamanla düzelecek umarım :ehe

az da olsa bende burdaım annem patets kızartcakk..Salvadore sende burdasınn patates yermisin:):ehe

bu arada abla ısrarla q yapmamın ndni farkındayım Türkçeyi kirltegimin ama ben şekilli yazmayı sevdigim için bide elim alışmış ben bunun açıklamasını yapmıştım zaten ve seninde bu konuda ne kadar duyarlı olduqunuda biliorum yazdıgınıda okudum..

K.bakma ltfen ama alışkanlık olmuş:) amacım Türkçe'yi kirletmek degil şekilli yazmak:)ben şekkilli yazmayı severim de:)

worldcild

Üye
walla sınawım var yarın dostlar bu cocuk kacar;)

SALVADORE

SALVADORE

Üye
az da olsa bende burdaım annem patets kızartcakk..Salvadore sende burdasınn patates yermisin:):ehe

bu arada abla ısrarla q yapmamın ndni farkındayım Türkçeyi kirltegimin ama ben şekilli yazmayı sevdigim için bide elim alışmış ben bunun açıklamasını yapmıştım zaten ve seninde bu konuda ne kadar duyarlı olduqunuda biliorum yazdıgınıda okudum..

K.bakma ltfen ama alışkanlık olmuş:) amacım Türkçe'yi kirletmek degil şekilli yazmak:)ben şekkilli yazmayı severim de:)

gönder yemez olurmuyum :ehe

worldcild

Üye
bu arada hala buralardayım:D

worldcild

Üye
dur yüzbası olup öle gideyim:D

worldcild

Üye
bunda sonra son 4 mesaj:D

worldcild

Üye