Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

omayra

Üye
herkeşler burdamış.. bu arada arkadaşımın bürosundayım, burada en küçük benimmm :D aman bi iyi geldi bana ortamın küçüğü olmakk :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
getir de içelim ;)

viper

viper

Üye
ne zman getireyim

omayra

Üye
kahve içiyom bana getir suyu iyi olur hadi bakemm su gibi aziz ol:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Omayra ninecek çok mutluyum. Senin tatikler işe yaradı ama yarım olarak. :D

Arayabilir miyim dedi msn'de sebep dedim aramak istiyorum dedi iyi ara dedim. Aradı falan işte konuşuyorduk durdu durdu ben ben neyse dedi. Söyle dedim nefret mi ediyorsun dedim.

Ben seni sewiyorum off ya söylememem lazımdı dedi. :ehe

Ama beraber olmamamız lazım görüşmememiz lazım dedi :agla

manyak!

manyak!

Üye
şu taktikleri bizde alsak yaw:ehe

frantich

frantich

Üye
Galiba ben sonuncuyum...!!!!!!!

frantich

frantich

Üye
ne sacma bişi...!!!!

frantich

frantich

Üye
delinin biri kuyuya bi taş atıo..!!!!

frantich

frantich

Üye
misali......!!!!

manyak!

manyak!

Üye
daha yeni olduğun nasılda belli oluyo!:ehe

omayra

Üye
Ahmet sözüm sana, iki günde bu sonuç bile iyi.. Zamana yayacaksın.. Sabırlı olacaksın.. Atlama hemen.. Seni seviyorum dediğinde gevşemee... Hırçınlaşma.. Sakin ol.. ;) Sen onu aramamaya devam et, meşgul ol.. Bak meşguliyet çok önemli. ;) Kızlar, çalışan erkekleri çekici bulur;) :D Manyak kardeşim, her olayın taktiği ayrı.. Genel kaide çok basit ama doğrudur efendim, işe yarar "kaçan kovalanır" :D Ama göstere göstere yapmayacan, çok doğal akışına bırakacan.. Ayarında yani.. :D Karizma önemli mevzu :) Ah bu çıtır kızlar, ne yapıyo siz erkeklere be yaa :)

Neden birlikte olmamamız lazım diyorsun diye de üstüne gitme, üstüne gidersen ters teper. Çünkü şu anlam çıkar : seni seviyorum, senle birlikte olmak istiyorum, razıyım beni reddetmene, beklerim diye anlaşılır... Israr bekliyor senden.. Israr etmezsen afallayacakkk.. Bak omayra dedi dersin.. :D

safakk

safakk

Üye
ya şu her yönden bi açıklama bekliyorum omayra ABLACIĞIM şu taktikleri ortaya koyda bizde bilsek iyi olmaz mı ABLACIĞIM:?sl?k:ehe

manyak!

manyak!

Üye
haklısın :oke:

omayra

Üye
İlgili taktikler, Ahmet'in durumuna özeldi.. Ama merak edenler, "gececilerin dertleşme mekanı" başlıklı topicte 29. sayfada 421 numaralı mesajımda taktikleri bulabilirler ;) :D

manyak!

manyak!

Üye
bizi bilgilendirdiğin için saol ablacım(çok kibar oldu ama:ehe)

omayra

Üye
:) Rica ederim manyak kardeşim :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
omayra dan inciler :ehe

omayra

Üye
İnci gibi değerli bilgilerdir. ;) Her kadın bu taktikleri vermez erkeklere.. Bir kanalda, karşı cinsin casusları diye bi program var.. Ben de bi nevi casusluk yaptım ahmet kerdeşime iştee :D

Üst Alt