Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Alla allaaaa Alla allaaa nasıl konuşacağımı sana mı sorcam sayın binloss ya da lossbaşı biiiiiir, ikincisi ben admin olduğum için zaten sen ban yemeye mahkumsun her türlü bu da iiikikikiiii... Adminle konuşurken nasıl konuştuğunuza dikkat ediniz lütfen aönce uyarı gelir 2 adet sınırınız var sonra ise BAN. Neyse artık yazmayın tartışmanın uzamaması açısından konuyu kilitliyorum... kilit+çöp

--------------- Ekleme ---------------

sayın adminim kızmayın :ehe
Delirtioooylaaaağğ beniiiiğğğ kilit+çöp

Love Prince

Love Prince

Üye
:ehe:ehe kızdırmayın adminimizi

loss_pain

loss_pain

Üye
Ne calomnie pas, s'il vous plaît.. rica ediyorum ama:ehe

endometozon

endometozon

Üye
heeeey ne oluyor burada kavga etmeyın lutfen

loss_pain

loss_pain

Üye
güller bişey söyle şu admine:ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
la diffamation n'est pas

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ne calomnie pas, s'il vous plaît.. rica ediyorum ama:ehe
Forumumuzda yabancı dilde bile olsa küfür etmek yasaktır. Ban yerseniz benden değil...

la diffamation n'est pas
Forumda yabancı dilde küfür yasak dedik devam ederseniz banı yersiniz...

heeeey ne oluyor burada kavga etmeyın lutfen
Sen yabancı. Hadi başka konuya burası artık kilit+çöp. Yoksa banlarım...

endometozon

endometozon

Üye
Forumumuzda yabancı dilde bile olsa küfür etmek yasaktır. Ban yerseniz benden değil...

Forumda yabancı dilde küfür yasak dedik devam ederseniz banı yersiniz...
buyukluk sende kalsın arkasım ve boyle kavga etmek hıc sızın gıbı bırısıne yakısıyormu lutfen ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
güller bişey söyle şu admine:ehe
Herkesi banlattırmak mı istiyorsunuz bana ama gelmeyeceğim oyunlarınıza... Vazgeçtim kimseyi banlamiciiim

buyukluk sende kalsın arkasım ve boyle kavga etmek hıc sızın gıbı bırısıne yakısıyormu lutfen ;)
Öncelikle türkçeyi nerden öğrendiniz sorabilirmiyim arkasım ne demek boyle sızın ne demek admin olarak düzgün türkçe taraftarıyım. Ayrıca benim büyük olduğumu kabul ettiğiniz için yarın sabah rütbeniz teğamiral olarak yükselteciiimmm

Love Prince

Love Prince

Üye
banane ben mareşal olmak istiyorum :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Küfür olmasa bile burası türkçe bir forumdur lütfen yabancı kelimelerle forumu kirletmeyiniz. Du Yuu Andırsıtend mi beybi.

endometozon

endometozon

Üye
Herkesi banlattırmak mı istiyorsunuz bana ama gelmeyeceğim oyunlarınıza... Vazgeçtim kimseyi banlamiciiim

Öncelikle türkçeyi nerden öğrendiniz sorabilirmiyim arkasım ne demek boyle sızın ne demek admin olarak düzgün türkçe taraftarıyım. Ayrıca benim büyük olduğumu kabul ettiğiniz için yarın sabah rütbeniz teğamiral olarak yükselteciiimmm
ben turkum turkceyıde ıyı kullanırım suan ısteyım calısıyorum dosya kapatıyorum ve burayada arkadaslarımla yazısıyorum bırakında o kadar olsun ;) inanın hastanede calısmak kolay degıl rutbe ıcın de teskkur edrım ama kabul edemem :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
loss_pain

loss_pain

Üye
:ehe:ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ben turkum turkceyıde ıyı kullanırım suan ısteyım calısıyorum dosya kapatıyorum ve burayada arkadaslarımla yazısıyorum bırakında o kadar olsun ;) inanın hastanede calısmak kolay degıl rutbe ıcın de teskkur edrım ama kabul edemem :)
O zaman kolay gelsin arkadaşım ben cins admin olduğum için böyle hata bulmadan edemiyorum bugünlük hatalı yazabilirsiniz. Ayrıca Madem rütbe istemiyorsunuz bende ısrar etmiyorum.

endometozon

endometozon

Üye
O zaman kolay gelsin arkadaşım ben cins admin olduğum için böyle hata bulmadan edemiyorum bugünlük hatalı yazabilirsiniz. Ayrıca Madem rütbe istemiyorsunuz bende ısrar etmiyorum.
anlayısınız ıcın tesekkur ederım bu arada ben guller sız :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ayrıca senin niye avatarında avril lavigne var utanmıomusun milleti kandırmaya, seni avril zannedip ümitlenen onca gence ne demeli. Yazık bu sitede hataların çok olmaya başladı. Gereken yakında yapılcaktır ama şimdi değil...

Love Prince

Love Prince

Üye
tamam kabul rütbemi ne zaman alabilirim :ehe

Üst Alt