Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

ouSahin

Üye
yavv abla onu ben çoq söledim ama yapmıolar

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Noldu abla, nine yalan olmuş galiba herkes

POWER

Üye
Leyn yine ben geldim.omayra ablacım tocana sikayet etcem seni futbol izliyo adam ne war o kadar şikayet edecek aaa.Tocan acaba hangi nickle bu sitede.Çünkü daha öncede karşılaştım gör gör falan diyon tocana dimekki tocanda burda ama ben bulacam dur bakim...Bulunca hemen teşhir edicem sen gör...

safakk

Üye
ellerine sağlık yardım edilecek bir durum olursa ben burdayım

omayra apla bunlar seni sıkıştırıyo ama ben bi prens olarak duruma el atmak zorundayım şimdi şş hoop blader noluyo orda ya ayıp değilmi iki kazık kadar adam sıkıştırıyosunuz bayanı dağılın uleynnnn klavye kablosuzmuş bırak yaaaaa yazamıosun işte yakarım bu sitedeki bayanlara bulaşmayın izmir buluşmasını kaçırdım zaten sinirliyim o oğuzu gebertecem geç haber verdi

POWER

Üye
Sen sus Prince gelirsem oraya princess olup kaçarsın haaa...

ogleeeeeem (çok kro oldu yaw) bak ben bu delikanlı ayaklarını yeme tamam mı bu sitede prens de benim kral da olacam önce kraliçe laım tabi de neyyse orayı karıştırmayalım power sen kolaysa bana bulaş yaw garibim kedücük lü bayanı sıkıştırıyosunuz utanı be

safakk

Üye
ne kazığı be sen beni gördün müde sıkıştırıon dion hem araba mı bu sıkıştıracaz

safakk

Üye
şşşşş hhhhhhooooooooppppp power a elletmem nerde pressin kralsın hiç bi kırallığını görmedik yada prensliğini hadi naapacan şindi:?sl?k

safakk

Üye
büyük bir zevkle bekliyeceğim

safakk

Üye
beklicem tabi bakalım napıcak

safakk

Üye
yapma yaaaaaaaaa sen çok akıllısın avucunu yala

olm ne ciddi ciddi msn istedim sen bilirsin daha iyi tanışırız diye demiştim ama keyfin bilir

safakk

Üye
haa bende kötü bir amaç için istedin zannettim sorun yok

çok kötü amaçlarım var msninle ilgili nıhahahahahahaha(manyakmısın olm napcam sana msnde )