Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Taktiğimizi çözdü Fatmanur

omayra

Üye
hiç boşuna heveslenmeyin tıfıl oğlanlar ben kaçın kurasıyım yemem bunuuuu.. Manyakçım, gitmeyelim canımcım, kaptırmayalım tıfıl oğlanlara burayı

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
hiç boşuna heveslenmeyin tıgıl oğlanlar ben kaçın kurasıyım yemem bunuuuu.. Manyakçım, gitmeyelim canımcım, kaptırmayalım tıfıl oğlanlara burayı

Sen beni tehtit edersen bende avatarındakini çalarım ama kısasa kısas

safakk

Üye
bu arada tıfıl oğlanlardan birinin uykusu geldi ve herkese iyi geceler diler van abi sanada allah yardım etsin

safakk

Üye
he bi de yatmadan sorayım bu toca ne?
edit:imla

omayra

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;449600' Alıntı:
Sen beni tehtit edersen bende avatarındakini çalarım ama kısasa kısas

ahaaa!!!! Hırkızlık haaaa!! Valla negaya şikayet ederim hemen öterim

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Toca : Koca , eş, hayat arkadaşı.

Daha fazla açıklayayım mı.

safakk

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;449609' Alıntı:
Toca : Koca , eş, hayat arkadaşı.

Daha fazla açıklayayım mı.
yok abi saol aha ben kaçim hemen

safakk

Üye
Toca, benim gonca gülüm, hayatımın anlamı, yazılarımı da okuyan şahsiyet, şu anda erman ve şansalı izleyen futbol canavarı, kocam yani
aha şimdi elimez geçti kocanarsen nine deiğimi bende senin bu sözlerini sülerim al hadi kısasa kısas bitmadınız zaaten

omayra

Üye
ah bi de yazabilsen şafak kim bilir neler dicen ablacım ne diyon ki? ebe hübe anlamadım bişi

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende ermanla şansala gidiyorum. Görüşürüz 2 saat sonra

omayra

Üye
Ben erman ve şansalı dinliyom sürekli, aynı odada olduğumuz için, mecburen dinliyom. Deli bu adamlar yaa.. Hele erman ağzını bozuyo arada sırada, şansalın yüreğine iniyor. Aman hocam yapma gözünü seveyim diyor, orada kopuyom ben

Zaten o programda yemek tarifinden nasıl küfür edileceğine kadar herşey var.

omayra

Üye
Biter aslında tek yapmamız gereken, benim mesajımdan sonra hiç yanıt vermemek İyi fikir bence, denemeye değer