mservank Üye Çok hassas ya ben de çok tartıştım kaç kişiyle hem de şimdi hiçbişiyokmuş gibi yapıyorum sabretmek en iyisi pm atacaktım ama kapalıymış
Çok hassas ya ben de çok tartıştım kaç kişiyle hem de şimdi hiçbişiyokmuş gibi yapıyorum sabretmek en iyisi pm atacaktım ama kapalıymış
leiche Emekli Yönetici walla bende üzüldüm ins döner ama sanırım kesin konustı anlastıgım biriydi gitmesine üzüldüm
iremm Üye bende yok bence sende fazla üzerinde durma kendi kararı sonuçta ama dönse ii olur ne diyebiliriz ki kendi bilir
bende yok bence sende fazla üzerinde durma kendi kararı sonuçta ama dönse ii olur ne diyebiliriz ki kendi bilir
mservank Üye üzerine fazla durmuyorum sadece yanlış anlaşılma oldu ve anne olmuş birisinin gitmesine çok üzüldüm hatta ... neyse yoksa yeni tartışma çıkacak
üzerine fazla durmuyorum sadece yanlış anlaşılma oldu ve anne olmuş birisinin gitmesine çok üzüldüm hatta ... neyse yoksa yeni tartışma çıkacak
iremm Üye bardaktakiay' Alıntı: bence bu konuyu kapatalım kalanlar bizimledir Genişletmek için tıkla ... kapattık zaten son msj
bardaktakiay' Alıntı: bence bu konuyu kapatalım kalanlar bizimledir Genişletmek için tıkla ... kapattık zaten son msj
leiche Emekli Yönetici bardaktakiay' Alıntı: ben burdayım diyorum leiche Genişletmek için tıkla ... brawo
leiche Emekli Yönetici arkadaslar her zaman gece 2ye kadar kalıyorum dlayısıyla her gün son msj benden siz istediğiniz kadar atın
arkadaslar her zaman gece 2ye kadar kalıyorum dlayısıyla her gün son msj benden siz istediğiniz kadar atın