safakk
Üye
valla kesinlikle ya birde geçenlerde fizikte yakalandım bu yüzden hemde bayaa bi teknolaji yapmıştım hepsini çaktı hocakopya çekmek
ama böyle anlarda da kaçınılmaz oluyor herhalde..
saolunda öyle sadece cep telefonu ile de olmuyo tahtaya silinmeyen kalemle yazıyosunuz formulleri silik kalacak şekilde sildiniz mi bi de önlerde bi yer kaptınızmı o sınavdan kesin 100 ü kapıyorsunuzçok yaşlıymışım gibi konuşacam ama..
bizim zamanımızda yoktu öyle ..cep telefonlar.kayıt cihazları falan
kara düzen, kitabı açtın açtın ..açamadınn.
gerisini düşünmek bile istemiyorumm..
başarılar yarın sınavda sana şafakkn:
bak bu tekniklerden haberim yok..saolunda öyle sadece cep telefonu ile de olmuyo tahtaya silinmeyen kalemle yazıyosunuz formulleri silik kalacak şekilde sildiniz mi bi de önlerde bi yer kaptınızmı o sınavdan kesin 100 ü kapıyorsunuz
canturgay nassın arkadassım
bu saatte ne iin war
walla iyidir kardeşim ne olsunn.. sende ne var ne yokk.canturgay nassın arkadassım
bu saatte ne iin war
olur mu üniversite de de şöyle yapabilirsiniz önce herhangi bir sınavda kağıdım yetmedi diye hocadan sınav sorularının bulunduğu bir boş kağıt alacaksınız birdahaki sınava o aldığınız eski sınav sorularının bulunduğu kağıda bütün formülleri yazın sonra sınavda hocadan aldığınız kağıt gibi kullanın bu kadar basit yakalanma olasılığı 0kopyasız ögrencilik olmazki
cekin cekebildiginiz kadar ben üniversite 3 e geldim elimden gelse yine cekerim ama ole bi imkanım yok
eh yıllar geçiyorbak bu tekniklerden haberim yok..
bak bu benim aklıma gelmemişti..turgaya ne işin var diyene bakın
bi ara ferret bi konu açmıştı japonların kopya çekme şekli gibicesindenn..olur mu üniversite de de şöyle yapabilirsiniz önce herhangi bir sınavda kağıdım yetmedi diye hocadan sınav sorularının bulunduğu bir boş kağıt alacaksınız birdahaki sınava o aldığınız eski sınav sorularının bulunduğu kağıda bütün formülleri yazın sonra sınavda hocadan aldığınız kağıt gibi kullanın bu kadar basit yakalanma olasılığı 0
eh yıllar geçiyorbuarada uç kutusunun ve kalemin arkasına yazılan yada sıranın altına bantlı kopya kağıtları vay beee ne günlermiş
tam olarak nerde yafbi ara ferret bi konu açmıştı japonların kopya çekme şekli gibicesindenn..
o konuya bi bak çok işine yarayacaktır...
biraz kafam yerine gelsin de yatacam yaww..10-15 dakka sonra falanseni seni
mekan sana kalsın diye şikayetmi edecen
hem bak yatacam demişssin yat uyu hadi
hmm bende normal sanmıştım neyse ama 2-3 sefer deenemiştim hepsinde de yutmuştu hocalar hale de türkçe sınavlarındaişte o senin dedigin gibi kolay deil acıköğretim okuyorum sınaw test usulu sıralarda tek kişi oturuyorsun ve 5 tane kitapcık var
inan hiç bisi yapılmıyo bi sınıfta en az 2 3 hoca oluyor
bak bu benim aklıma gelmemişti..
hakkaten senin ne işin var..
dersine çalış bak yoksa neslein e söylerim haaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?