Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

safakk

Üye
kopya çekmek
ama böyle anlarda da kaçınılmaz oluyor herhalde..
valla kesinlikle ya birde geçenlerde fizikte yakalandım bu yüzden hemde bayaa bi teknolaji yapmıştım hepsini çaktı hoca ama bu sefer ilkellikle teknolojiyi karıştırmayı düşünüyorum

çok yaşlıymışım gibi konuşacam ama..
bizim zamanımızda yoktu öyle ..cep telefonlar.kayıt cihazları falan
kara düzen, kitabı açtın açtın ..açamadınn.
gerisini düşünmek bile istemiyorumm..

başarılar yarın sınavda sana şafakkn:

safakk

Üye
saolunda öyle sadece cep telefonu ile de olmuyo tahtaya silinmeyen kalemle yazıyosunuz formulleri silik kalacak şekilde sildiniz mi bi de önlerde bi yer kaptınızmı o sınavdan kesin 100 ü kapıyorsunuz

neslein

Üye
kopyasız ögrencilik olmazki
cekin cekebildiginiz kadar ben üniversite 3 e geldim elimden gelse yine cekerim ama ole bi imkanım yok

saolunda öyle sadece cep telefonu ile de olmuyo tahtaya silinmeyen kalemle yazıyosunuz formulleri silik kalacak şekilde sildiniz mi bi de önlerde bi yer kaptınızmı o sınavdan kesin 100 ü kapıyorsunuz
bak bu tekniklerden haberim yok..

leiche

Emekli Yönetici
canturgay nassın arkadassım
bu saatte ne iin war

safakk

Üye
kopyasız ögrencilik olmazki
cekin cekebildiginiz kadar ben üniversite 3 e geldim elimden gelse yine cekerim ama ole bi imkanım yok
olur mu üniversite de de şöyle yapabilirsiniz önce herhangi bir sınavda kağıdım yetmedi diye hocadan sınav sorularının bulunduğu bir boş kağıt alacaksınız birdahaki sınava o aldığınız eski sınav sorularının bulunduğu kağıda bütün formülleri yazın sonra sınavda hocadan aldığınız kağıt gibi kullanın bu kadar basit yakalanma olasılığı 0
bak bu tekniklerden haberim yok..
eh yıllar geçiyor buarada uç kutusunun ve kalemin arkasına yazılan yada sıranın altına bantlı kopya kağıtları vay beee ne günlermiş

leiche

Emekli Yönetici
seni seni
mekan sana kalsın diye şikayetmi edecen
hem bak yatacam demişssin yat uyu hadi

bi ara ferret bi konu açmıştı japonların kopya çekme şekli gibicesindenn..
o konuya bi bak çok işine yarayacaktır...

safakk

Üye
amaaaaan işte haydin siz işinize ben beklerim burayı

neslein

Üye
işte o senin dedigin gibi kolay deil acıköğretim okuyorum sınaw test usulu sıralarda tek kişi oturuyorsun ve 5 tane kitapcık var
inan hiç bisi yapılmıyo bi sınıfta en az 2 3 hoca oluyor

leiche

Emekli Yönetici
şafak

safakk

Üye
işte o senin dedigin gibi kolay deil acıköğretim okuyorum sınaw test usulu sıralarda tek kişi oturuyorsun ve 5 tane kitapcık var
inan hiç bisi yapılmıyo bi sınıfta en az 2 3 hoca oluyor
hmm bende normal sanmıştım neyse ama 2-3 sefer deenemiştim hepsinde de yutmuştu hocalar hale de türkçe sınavlarında

neslein

Üye
bak bu benim aklıma gelmemişti..
hakkaten senin ne işin var..
dersine çalış bak yoksa neslein e söylerim haaa..

saol düşüncen için ama suan zaten yanımda bende calışmıyorum şimdi oyuzden ona kızamıyorum aramızda kalsın

mservank

Üye
Oyy uykum geldi hade iyi geceler.