iremm Üye hadi behh safakk sana gönderdim ama pm gelmiyo sana nie? canturgay o sana çok benzeyen sahısı avatarına koysana bidaha resimle falan uğrasma
hadi behh safakk sana gönderdim ama pm gelmiyo sana nie? canturgay o sana çok benzeyen sahısı avatarına koysana bidaha resimle falan uğrasma
canturgay Üye şimdi koyarımm hayran kitlemde bi patlama falan olur o yüzden neme lazım ben koymayayımm onu...en iyisi..
şimdi koyarımm hayran kitlemde bi patlama falan olur o yüzden neme lazım ben koymayayımm onu...en iyisi..
iremm Üye canturgay' Alıntı: şimdi koyarımm hayran kitlemde bi patlama falan olur o yüzden neme lazım ben koymayayımm onu...en iyisi.. Genişletmek için tıkla ... yok ya millet seni bi tanısın yüzünü görsün demi ama neyse saka bi yana ben kaçtım ayrıca son msj
canturgay' Alıntı: şimdi koyarımm hayran kitlemde bi patlama falan olur o yüzden neme lazım ben koymayayımm onu...en iyisi.. Genişletmek için tıkla ... yok ya millet seni bi tanısın yüzünü görsün demi ama neyse saka bi yana ben kaçtım ayrıca son msj
kurt bey Üye iremm' Alıntı: hadi yaa bu son msj olsun Genişletmek için tıkla ... ne dersiniz arkadaşlar olsunmu?