canturgay Üye iremm' Alıntı: ağla ağla çok yakısıyo Genişletmek için tıkla ... ben ağlamıyorum gözüme toz kaçtı..
iremm Üye canturgay' Alıntı: ben ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.. Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli
canturgay' Alıntı: ben ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.. Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli
safakk Üye iremm' Alıntı: bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli Genişletmek için tıkla ... abla ya sende hakkaten bir sadistlik var
iremm' Alıntı: bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli Genişletmek için tıkla ... abla ya sende hakkaten bir sadistlik var
canturgay Üye iremm' Alıntı: bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli Genişletmek için tıkla ... emin ol sana bu zevki bi daha tattırmam.. hani gidiyordun(sevincim kursağımda kaldı ama böyle olmaz ki..)
iremm' Alıntı: bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli Genişletmek için tıkla ... emin ol sana bu zevki bi daha tattırmam.. hani gidiyordun(sevincim kursağımda kaldı ama böyle olmaz ki..)
safakk Üye iremm' Alıntı: ha ha ha safakk görmeyeli ne komik olmussun öyle Genişletmek için tıkla ... yalan mı adam ağlıicam diyo sen gülüyon
iremm' Alıntı: ha ha ha safakk görmeyeli ne komik olmussun öyle Genişletmek için tıkla ... yalan mı adam ağlıicam diyo sen gülüyon
canturgay Üye safakk' Alıntı: abla ya sende hakkaten bir sadistlik var Genişletmek için tıkla ... helall şafak ilerle bu yolda ...
safakk' Alıntı: abla ya sende hakkaten bir sadistlik var Genişletmek için tıkla ... helall şafak ilerle bu yolda ...
safakk Üye canturgay' Alıntı: helall şafak ilerle bu yolda ... Genişletmek için tıkla ... ama tabi bu yolda halkın deesteği de lazım tek başıma maxiyi kurtaramam bu arkadaşta iremm' Alıntı: wayyy be bana sadist dedi canturgay ağlamaya basla inadına burdayım Genişletmek için tıkla ... haaaaaaayyyyyyyyyyttttttt ben varkene bişicik olmas canturgay abimize
canturgay' Alıntı: helall şafak ilerle bu yolda ... Genişletmek için tıkla ... ama tabi bu yolda halkın deesteği de lazım tek başıma maxiyi kurtaramam bu arkadaşta iremm' Alıntı: wayyy be bana sadist dedi canturgay ağlamaya basla inadına burdayım Genişletmek için tıkla ... haaaaaaayyyyyyyyyyttttttt ben varkene bişicik olmas canturgay abimize
canturgay Üye iremm' Alıntı: wayyy be bana sadist dedi canturgay ağlamaya basla inadına burdayım Genişletmek için tıkla ... hakediyon ama sende...
iremm' Alıntı: wayyy be bana sadist dedi canturgay ağlamaya basla inadına burdayım Genişletmek için tıkla ... hakediyon ama sende...
iremm Üye wayyy ikiniz bana karsı öylemi 40nız gelse ne farketer bee canturgay dun çektirdim pmden attığım resmi nsl buldun safakk sanada atacaktım ama korkarsın sen simdi
wayyy ikiniz bana karsı öylemi 40nız gelse ne farketer bee canturgay dun çektirdim pmden attığım resmi nsl buldun safakk sanada atacaktım ama korkarsın sen simdi
safakk Üye iremm' Alıntı: wayyy ikiniz bana karsı öylemi 40nız gelse ne farketer bee canturgay dun çektirdim pmden attığım resmi nsl buldun safakk sanada atacaktım ama korkarsın sen simdi Genişletmek için tıkla ... hahahahahahhahaaaaaaaaa çok komik korkcakmışmışım daha neler artık
iremm' Alıntı: wayyy ikiniz bana karsı öylemi 40nız gelse ne farketer bee canturgay dun çektirdim pmden attığım resmi nsl buldun safakk sanada atacaktım ama korkarsın sen simdi Genişletmek için tıkla ... hahahahahahhahaaaaaaaaa çok komik korkcakmışmışım daha neler artık
canturgay Üye yani irem tam yemeğe gidecek olan birine yapılır mı bu.. arada gönder böyle resimler o eşsizz güzelliğinden mahrum etme beni anladınn sen onu...
yani irem tam yemeğe gidecek olan birine yapılır mı bu.. arada gönder böyle resimler o eşsizz güzelliğinden mahrum etme beni anladınn sen onu...
safakk Üye canturgay' Alıntı: yani irem tam yemeğe gidecek olan birine yapılır mı bu.. arada gönder böyle resimler o eşsizz güzelliğinden mahrum etme beni anladınn sen onu... Genişletmek için tıkla ... tahmin ettiğim bir resim mi bu kesin kedi keserken çekinmiştir yoksa bizim verdiğimiz kediyimi kestin irem abla inanmıyorum sana
canturgay' Alıntı: yani irem tam yemeğe gidecek olan birine yapılır mı bu.. arada gönder böyle resimler o eşsizz güzelliğinden mahrum etme beni anladınn sen onu... Genişletmek için tıkla ... tahmin ettiğim bir resim mi bu kesin kedi keserken çekinmiştir yoksa bizim verdiğimiz kediyimi kestin irem abla inanmıyorum sana
iremm Üye ya safakk hakkını yemişler senin sen ne komiksin öyle ya bayılacam gulmekten canturgaya gönderdiğim resim +18 kusura bakma banlanırım falan
ya safakk hakkını yemişler senin sen ne komiksin öyle ya bayılacam gulmekten canturgaya gönderdiğim resim +18 kusura bakma banlanırım falan
safakk Üye buarada ahali ben kaçar akşama belki bir daha gireceğim canturgay abi bi sorun çıkarırsa irem abla bana peme atarsın ben kulağını çekerim (şaka tabi) --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: ya safakk hakkını yemişler senin sen ne komiksin öyle ya bayılacam gulmekten canturgaya gönderdiğim resim +18 kusura bakma banlanırım falan Genişletmek için tıkla ... haaaaaaa oke
buarada ahali ben kaçar akşama belki bir daha gireceğim canturgay abi bi sorun çıkarırsa irem abla bana peme atarsın ben kulağını çekerim (şaka tabi) --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: ya safakk hakkını yemişler senin sen ne komiksin öyle ya bayılacam gulmekten canturgaya gönderdiğim resim +18 kusura bakma banlanırım falan Genişletmek için tıkla ... haaaaaaa oke
canturgay Üye safakk' Alıntı: buarada ahali ben kaçar akşama belki bir daha gireceğim canturgay abi bi sorun çıkarırsa irem abla bana peme atarsın ben kulağını çekerim (şaka tabi) Genişletmek için tıkla ... ayarlarız şafakcımm haber dar ederimm senii..
safakk' Alıntı: buarada ahali ben kaçar akşama belki bir daha gireceğim canturgay abi bi sorun çıkarırsa irem abla bana peme atarsın ben kulağını çekerim (şaka tabi) Genişletmek için tıkla ... ayarlarız şafakcımm haber dar ederimm senii..