Sen vatandaşlığa geç de gitmeyi dert etmeacele işe şeytan garışır derler
acelem yok ama suriye için varımı yoğumu satacam

önce gidip Beşar Esad abimin elini öpecemSen vatandaşlığa geç de gitmeyi dert etme![]()
Suriyeli olmak için bu kadar uğraşılır mıönce gidip Beşar Esad abimin elini öpecem
sonra vatandaşlık talebinde bulunacağım
önce sınırı geçmem gerekiyor

herkes suriye vatandaşlığı için can atıyoSuriyeli olmak için bu kadar uğraşılır mı![]()
Kimmiş onlarherkes suriye vatandaşlığı için can atıyo
ölmek için gidiyoz Suriye ye

Bizimkiler oraya gitmiyorsa onlar da buraya gelmesin esad emmisi baksınYalnız O Değil de Deprem Suriyeyi Filanda Vurdu Oradada Baya Çürtük Ev Varmış Yıkılan Çok. Şimdi Napacuk Yine Gelir Kankaların @gonyalı olmadı onlar gelsin sen git nasılsa bedavaya çalışırlar![]()

yarısı savaş dolayısıyla zaten evsizdi zaten şimdi depremlede yıkılınca yaklaşık 1 mı 3 milyon mu ne evsiz varmış. Gonyalıyı Gönderelim Onun Yerine Birini AlalımBizimkiler oraya gitmiyorsa onlar da buraya gelmesin esad emmisi baksın![]()

Halepli aman gonyalı da istekli zaten olur buyarısı savaş dolayısıyla zaten evsizdi zaten şimdi depremlede yıkılınca yaklaşık 1 mı 3 milyon mu ne evsiz varmış. Gonyalıyı Gönderelim Onun Yerine Birini Alalım![]()

harika fikiryarısı savaş dolayısıyla zaten evsizdi zaten şimdi depremlede yıkılınca yaklaşık 1 mı 3 milyon mu ne evsiz varmış. Gonyalıyı Gönderelim Onun Yerine Birini Alalım![]()
yol paramı garşılayın da bir an önce gidemHalepli aman gonyalı da istekli zaten olur bu![]()
Giderken bile bize zararsınharika fikir
Mesaj birleştirildi:
yol paramı garşılayın da bir an önce gidem

her şeyin bir bedeli var emmiiiGiderken bile bize zararsın![]()
Mancınık kiraladım bi tane duvardan atacam seniher şeyin bir bedeli var emmiii

duvara çarpmıyayımMancınık kiraladım bi tane duvardan atacam seni![]()

Duvara çarpmazsın mayın da kalmadı seni attıktan sonra mayınlıycazduvara çarpmıyayım
hadi çarpmadım diyelim
ya mayınlı araziye düşersem
ya s-300 ün üstüne düşersem
Esad abimin kucağına düşcemi bilsem hemen gelirim de işte o ihtimal çok düşük![]()

o halde kabul ediyorum ama yükseklik korkum var benim otobüsle göndersen olmuyor muDuvara çarpmazsın mayın da kalmadı seni attıktan sonra mayınlıycaz![]()
Mancınığın parasını vero halde kabul ediyorum ama yükseklik korkum var benim otobüsle göndersen olmuyor mu