Polattan iyiYeni profil foto mu nasıl buldunuz

O da uzun süre oynayaydı
Hemen tanıdı kimliksiz devletiO da uzun süre oynayaydı
İskender den daha büyük olurdu.
Hatta Polatı o hallederdi
İskenderle ortak olurdu

İskender Büyük
Büyük adamdır
Polatı aşırı parlattılar
Çömezi baba yaptılar (Polat)
İskenderi harcadılar
Üzüntüyle sevinciPower suplay arkasındaki küçük kırmızı düğme vardı . Bilgisayar kasasnda elektirik varken onu kaydırdım . Amerikan fişi imiş.Booommmm. Gitti bilgisayar. Velasıl .Yeni aldığım parçaları gitim taktırdım . Hamd olsun . Çalışıyor . Şuan itibariyle yeni bilgisayara geçmiş bulunmaktayım . 12 gb ram
![]()
Aynen Öldüm öldüm dirildim . Şimdi pc parçanın tanesi olmuş 3 bin tl . 2020 yılından beri alıyordum. İyiki almışım. Bu arada aldığım parçaların hepsi sağlam çıktı. Pc taktırmaya gittim ilk önce çalışmadı. Beni bir korku sardı . Titreme geldi. Gerzek bilgisayarcı power suply küç kaplosunu tam otutturmamış . En sonunda işlemci fanı dönmeye başladı. Bir bastım sevinç çığlığını. Adam kahkaha attıÜzüntüyle sevinci
bi arada yaşadın
yaşattın da

TeşekkürlerHayırlı ve geçmiş olsun![]()
hayırlı olsun Speccy kurup görsel atar mısınTeşekkürler
Mesaj birleştirildi:
@DarkredBlue61 Pc toplama işini bitirdim. Aldığım parçaların hepsi sağlam çıktı. Şuan yeni pc den yazıyorum.
hayırlı olsun Speccy kurup görsel atar mısın
ekran kartı almadın mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMesaj birleştirildi:
Anakart msı b460 wifi 4 adet ram slotu var. 128 gb ram destekliyor. Bu 4 slotu 32 gb ramlarle doldurup 128 gb ram yapmayı planlıyorum. Fakat bir çok yerde araştırdım . 4 slot remi doldurmak pek sağlıklı olmadığını söylüyolar. Böyle bir durum varsa adamlar neden 4 slot koydu onu anlamadım.

ekran kartı almadın mı?
ramı napacaksın kı o kadar? hadi 32 olsun bence o kadar abartmaya gerek yok server bilgisayarı değil bu![]()
Bütçe kısıtlı olduğu için ekran kartı almadım . Ekran kartına şuan geerek yok gta 5 felan açıyor zaten bir kaç oyun yeter. Neyse ilerde yükseltiriz remi .Anakarttan görüntü alıyorum. 4 k video rahatlıkla açıyor. Müthiş