DarkredBlue61
Üye
Jşm 3 Tane Posota Gastesi AlırPosta yazdım ya işte
Okumayı bilmiyorsan git okula
25 J_Kurulun HEsabını Yapan Biri HeleJşm 3 Tane Posota Gastesi AlırPosta yazdım ya işte
Okumayı bilmiyorsan git okula
25 J_Kurulun HEsabını Yapan Biri Hele4 adet alcaktım da 3 tane galmışJşm 3 Tane Posota Gastesi Alır25 J_Kurulun HEsabını Yapan Biri Hele
Gasteleri oku bana ver bari hem okurum hemde laızm oluyo arada4 adet alcaktım da 3 tane galmış
Lazım olmazsa skız bile almam ben
5 kuruşun hesabını zati yapıyom
Tanesi 5 ₺ den satıym sanaGasteleri oku bana ver bari hem okurum hemde laızm oluyo arada
pazarlık payı ne kadar peki? bizim arka camları otomatik yapayım dedim. çıkma tesisata 300 tl para istediler. internette 350 tlye hazır seti varTanesi 5 ₺ den satıym sana
gider 0 ını alırım olmadıGit 0 al daha iyi garanti olsun.pazarlık payı ne kadar peki? bizim arka camları otomatik yapayım dedim. çıkma tesisata 300 tl para istediler. internette 350 tlye hazır seti vargider 0 ını alırım olmadı
yok o k adarda inme sende kar yap birazGit 0 al daha iyi garanti olsun.
Sana 4.99₺ olur son fiyat
Kârım adet başına 2.49 ₺ oluyoryok o k adarda inme sende kar yap biraz
yeter mı san abence yetmez 5 lt de saksı topraği alalım belki gözün doyarKârım adet başına 2.49 ₺ oluyor

Benim gözüm doyar doymasınayeter mı san abence yetmez 5 lt de saksı topraği alalım belki gözün doyar![]()
Tarihi karıştırmasana pazarlık yapıyoruz şuradadün almıştım yani eski gazete hatta 1 Ocak tan sonra satiym %70 kar edeyim Ocak a ne kaldı şurda

Dolar bazında bile 410 dolar filanasgari ücret 326 tl tamam işte 100 tl kahvaltı yapsan yeter akşamada yemeyi ver

yeni yemek yedim şu an tokum sağol. kıçımıda kapat hava soğuk totom donmasınDolar bazında bile 410 dolar filan
326 ₺ de ne ?
Sen canın dayak istiyor heee
![]()

arama motoruna varyemez yazsak ilk o mu çıkar acabaBence hiç yemesin bütün parası cebinde kalır![]()
O neydi gızyeni yemek yedim şu an tokum sağol. kıçımıda kapat hava soğuk totom donmasın
Mesaj birleştirildi:
arama motoruna varyemez yazsak ilk o mu çıkar acaba

Günlük diyor galiba da o kadar etmez o daDolar bazında bile 410 dolar filan
326 ₺ de ne ?
Sen canın dayak istiyor heee
![]()

Günlük diyor galiba da o kadar etmez o da![]()