DarkredBlue61
Üye
o ve benzer garıları paylaşma diyeyok asla onu paylaşmam
ama unutup da paylaşabilir
bunu bana niye hatırlatıyosun

o ve benzer garıları paylaşma diyeyok asla onu paylaşmam
ama unutup da paylaşabilir
bunu bana niye hatırlatıyosun

4. Köprü Senden O Zaman Boşuna Demiyorum Padişahım Parti Kur Oy Vermeyen Aha Bu Gonyalı Gibi OlsunForumun içinden geçmeyin len köprü yaptık ordan geçin![]()

benim neyim varmış ki sen beni ...4. Köprü Senden O Zaman Boşuna Demiyorum Padişahım Parti Kur Oy Vermeyen Aha Bu Gonyalı Gibi Olsun![]()
@gonyalı yı üzüyosunuzPadişahlık daha iyi![]()

4. Köprü Senden O Zaman Boşuna Demiyorum Padişahım Parti Kur Oy Vermeyen Aha Bu Gonyalı Gibi Olsun![]()

Ben Ahmet Memnun Oldum Sende Kimden Tahmin Edeyim Mibenim neyim varmış ki sen beni ...
sen kimsin oğlum sen ne ayaksın ln
Mesaj birleştirildi:
@gonyalı yı üzüyosunuz
Mesaj birleştirildi:
![]()
![]()

Kendin Pişir Kendin ye Ayrıca Kendine Müslüman Mod OnlineÜzülme gonyalı ye bi etli ekmek![]()
Ben Konyalı Olsam Forum Temasını Bile Etli Ekmek Yapardım HerkeşeBenden Etli Ehmehbugüne bugün milyonerimKara Ortak Olacaksam Versin Tabi. Parasımı Yok
reklam yüzü benimGonyalı foruma reklam versin![]()
Şu milyonlardan biraz verirsen reklam vücudu bile olabilirsinbugüne bugün milyonerim
Mesaj birleştirildi:
reklam yüzü benim

Arkadaşa Bir sorsana ne içti yine maşallah Türk Hava Yollarını Geçmiş Yine Uçuşta RekordaŞu milyonlardan biraz verirsen reklam vücudu bile olabilirsin![]()
Çay içmiştirArkadaşa Bir sorsana ne içti yine maşallah Türk Hava Yollarını Geçmiş Yine Uçuşta Rekorda
Milyonerim Derken Kafa Olarak Yani Yanliş Anlaşılmasın.Arkadan Fakir Aç Dövlüt Ona Bahmiyrrr

O Halde Bunu İzlemişsinizdir Heralde Atmaya Gerek Yok?Çay içmiştir![]()
mesai vardı bugün fazla para alıcamÇay içmiştir![]()
devlet baba bana bakıyır.Arkadaşa Bir sorsana ne içti yine maşallah Türk Hava Yollarını Geçmiş Yine Uçuşta Rekorda
Milyonerim Derken Kafa Olarak Yani Yanliş Anlaşılmasın.Arkadan Fakir Aç Dövlüt Ona Bahmiyrrr
Uzaktan Bakıyır Ama. Bir Anı Anlatayım Madem Öyle.mesai vardı bugün fazla para alıcam
sevincimden marsa kadar uçtum şimdi yeryüzündeyim
devlet baba bana bakıyır.

Gasetemangal mı
Mesaj birleştirildi:
mağara mı
abartma abartmaTansıyonum Düştü Gözümü Hastanede Açtım![]()