Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

NEXUS

Üye
Hak eden banlanıyor. Asıl neden bu değil.
400 tane konum silindi , sadece açıklama çeviri diye. ama diğer konulara bakıyorum. bi cümle eklemiş sadece oda android sürüm uyumluluğu başka birşey eklememiş ama onaylanmış

400 tane konum silindi , sadece açıklama çeviri diye. ama diğer konulara bakıyorum. bi cümle eklemiş sadece oda android sürüm uyumluluğu başka birşey eklememiş ama onaylanmış
Uygun olmayan mesajları şikayet edebilirsin.

Kural bu. 1 cumleyle isleyisi anlat ama kendi cumlen olsun.

o konu açılmadan 2 gün önce açtığım ve onaylanmayan konulardı. 1 ay önce açılan konularımı bile silmişler.
Köklü bir değişiklik için şart olan bu.
Sonra adam "benim konumu sildiniz ama bakın şu konular silinmemiş" diyecekti. Kurallar tam manası ile uygulanamayacak/adeletli bir sistem olmayacaktı.
Yönetim kadrosu işini iyi bilen bir kadro. Hata yapacaklarını sanmıyorum.

Tepkiler: The Shadow

NEXUS

Üye
konu açılmadan 2 gün önce silindi diyorum. konu 2 gün sonra açılı konular o zaman silinmedi zaten. ama konular açılmaya devam ediyor.

AIS

Üye
Forumda eski arkadaşlar yok belkide onları bula bilirsek o zaman yeniden geri döne bilir.

Son düzenleme:

AIS

Üye
Aslında forumun kuralları bu

NEXUS

Üye
valla ben konu açmıyorum artık.

AIS

Üye
Forum cep telefon için açıldı o yüzden sorun yok. Bence eski arkadaşlar yok ondan.