Bu konuya herkezin cevap yazmasını istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuya herkezin cevap yazmasını istiyorum
BUNU HER FORUMDA ACIYORUM ÇÜNKİ YENİ TEL ALCAM ONDAN
Maxicep.com - Yardım edinnn ::(
1 sony ericsson xperia arc
2 samsung galaxy s 2 mi

önerdiginiz başka varmı

enigm

Üye
sony en iyisi galaxy s 2 gorsel olarak diyer galaxylere cok benziyor onun icinde sony bence..)

Kubde

Kubde

Üye
Şahsen LG Optimus Black 'a da şans vermenizi isterim en iyi telefon adayıdır arkadaşlar da bana hak verirler gibi geliyor bana fiyat performans birincisi ayrıca dünyanın en ince cebi. çok şık bir telefon.

enaa_881

enaa_881

Üye
elbetteki galaxy s2 arc ın ön kamerası yok
önereceğim tek telefon bu ben şuan en iyisi bu
lg optimus black s2 den iyibi telefon değil ayrıca s2 8.49 mm daha ince
lg nin en ince sayılma nedeninin her yerinin aynı kalınlıkta olması diye düşünüyorum yoksa s2 daha ince
s2 nın altındaki çıkıntı var biraz sadece o kadar

AYNA

AYNA

Üye
kesinlikle samsung galaxy s2..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
samsung galaxy s2 !!!!!!!!!!!!!!!!1111bir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Samsung Galaxy S2.:oke:

FQXT

FQXT

Üye
galaxy s 2 ezer...

nexpow

nexpow

Üye
kesinlikle samsung galaxy s2.. ciftcekirdek 1.2 GHz dual core işlemcisi,1gb ram süper AMOLED-Plus dokunmatik ekranı

Kubde

Kubde

Üye
Galaxy S2 ezer ezmesine de arkadaşlar çok para değil mi sizce de? alternatifleri de yok mu mesala galaxy s, htc desire /(HD), Ve benim gözdem hem fiyat hem performans LG Optimus Black

kerim5534

kerim5534

Üye
arc de guzel ama bence samsung galaxy s 2 al

!SO

!SO

Üye
tartışmasız... Galaxy S2 :oke: sony'den daha iyi olduğu kesin ...

fireman87

fireman87

Üye
Xperia arc daha iyi, alıcaksan direk al gönül rahatlığıyla

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
s2.............................

nexpow

nexpow

Üye
Galaxy S2 ezer ezmesine de arkadaşlar çok para değil mi sizce de? alternatifleri de yok mu mesala galaxy s, htc desire /(HD), Ve benim gözdem hem fiyat hem performans LG Optimus Black

galaxy s cıktıktan sonra bircok cihazı sollladı alabiliyosa bütçesi yetiyosa galaxy s güzel fakat s2 onu solladı ve bircok cihazıda solladı s2 ile karşılaştırılacak cihazlardan biri LG Optimus 3D ama bence s2 onu ezer

enaa_881

enaa_881

Üye
Xperia arc daha iyi, alıcaksan direk al gönül rahatlığıyla

önkamerasının olmaması sorun değil yani senin için
bide eğer youtube dan adı geçen telefonlarla s2 nin karşılaştırmalarını izlerseniz s2 nin ne kadar üstün olduğunu görürsünüz

----------Eklendi @ 12:35:15 ---------- Yazıldı @ 12:31:09 ----------

kardeş çıktığı günden beri youtube da nerdeyse S2 ile ilgili bütün videoları izledim
S2 yi sadece 3d grafiklendirmede optimus 2x geçiyo geriye kalan herşey de S2 önde artık karar senin
(bütün telefonlar arasında)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
yapılan testlerde ve teknoloji otoritelerinin yorumlarında kabul edilmelidir ki lg performans olarak daha iyi çünkü tegra kullanması yetiyo lg ye ama ekran, kamera ram vs.. özelliklerde samsung galaxy s 2 öne çıkıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama samsung galaxys 2 ninde tegra kullandığı serisi çıkacağı söyleniyor eğer bu seri çıkarsa düşünmeye bile gerek yok galaxys 2 derim bende :oke:

by şarlo

by şarlo

Üye
samsung galaxy s2 :)

fireman87

fireman87

Üye
Burda kimse kimseye laf yetiştirmeye çalışmasın, konu belli hangisini tavsiye ediyorsunuz.. Bana göre arc daha iyi bu kadar. Ön kamera benim için önemsiz bi bileşen.

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım sen en iyisi bir anket aç en çok oy hangisine verilmişse o telefonu düşün.gerçi yorumlarıda kendin gördün en çok s2 öneriliyor ama ihtiyaçlarını göz önünde bulunduraraktan seçim yap.

• Beğen
Tepkiler: fireman87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt