Beyefendi ben sizi örnek vermedim ki... Üye listesini bir dolaşın isterseniz 16 yaş ve altında olan o kadar çok insan var ki... İsim vermedim ben... Genelleme yaptım...
16 yaşında cepten yolda giren benden başka bu forumda kimse yok ... Olabilir belki ama bunu sadece ben söyledim ... Ben çocukluğumu çok güzel yaşadım ... Akşamlara kadar misket de oynadım top da oynadım , yaşlı amcalar top oynadık diye kafamıza çay da döktü ... Velhasıl kelam sizin başınızdan geçen şeyler benim de başımdan geçti ...
16 yaşında cepten yolda giren benden başka bu forumda kimse yok ... Olabilir belki ama bunu sadece ben söyledim ... Ben çocukluğumu çok güzel yaşadım ... Akşamlara kadar misket de oynadım top da oynadım , yaşlı amcalar top oynadık diye kafamıza çay da döktü ... Velhasıl kelam sizin başınızdan geçen şeyler benim de başımdan geçti ...
yüksek miktarda mazi...dokundu evet.ama duygularımıza dokundu.gözlerim dolu dolu oldu...ekleyecek çok bişi kalmamış.kirli yüz santa maria arkası yarın kuşakları vardı trt nin.sabahın köründe ay savaşcısı kızları izlemek başkaydı...voltran,lazeryon,jumaro çocuklugumuzun robot kahramanlarıydı...ha birde yeryüzü koruyucuları vardı.flash gordon,sihirbaz mandrake,on kaplanın gücü vs...
çok teşekkür ederim şahsım adına.çok üst düzey bir konu olmuş..