Bu Konu İle Rütbe Atlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konu İle Rütbe Atlıyorum

Bu da eskri rütbemden Klan son hatıra.

Yeni gelen rütbe ile yeni özelliklerin (dosya ekleme resim altı yazısı vb) gelmesini bekliyorum.İhşallah kavuşurum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tebrikler :alkis

El-CD

El-CD

Üye
dosya ekleme rütbe ile verilmiyor

SWEET DREAMS

Üye
tebrikler

Revengeful

Emekli Yönetici
Dosya ekleme yetkisi rütbeye göre verilmiyor. Avatar altı yazısı 5.000 mesajdan sonra veriliyor 2.500 den sonra değil. Zaten artık o özellik kaldırıldı.
Tebrikler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tebrikler...

Metin MF

Metin MF

Üye
:alkis bi ben yarbay olamadım :ağlarım:

hidayet02

hidayet02

Üye
Tebrikler Berkant:)

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun

- - - Eklendi - - -

Dosya ekleme yetkisi rütbeye göre verilmiyor. Avatar altı yazısı 5.000 mesajdan sonra veriliyor 2.500 den sonra değil. Zaten artık o özellik kaldırıldı.
Tebrikler

Abi bişi sora bilirmiyim
Sen nasıl ekleme yetkisini aldım . HiÇ teknoloji bölümünde paylaşımını görmedi :) Bazi oyunlarda (abi fena oyunlarda gördüm :naughty:)Teşekkürler vb mesajlarını gördüm

- - - Eklendi - - -

Tebrikler

Abi bişi sora bilirmiyim
Sen nasıl ekleme yetkisini aldım . HiÇ teknoloji bölümünde paylaşımını görmedi :) Bazi oyunlarda (abi fena oyunlarda gördüm :naughty:)Teşekkürler vb mesajlarını gördüm

larten123

larten123

Üye
hayırlı olsun

Metin MF

Metin MF

Üye
Çok sağolun

- - - Eklendi - - -

Abi bişi sora bilirmiyim

- - - Eklendi - - -

Abi bişi sora bilirmiyim

O bir moderatör :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Çok sağolun

- - - Eklendi - - -

Abi bişi sora bilirmiyim

- - - Eklendi - - -

Abi bişi sora bilirmiyim

Moderatör Olduğundan Dolayı Mesaj Düzenleme Dosya Ekleme Silme Banlama Vs Gibi Yetkileri Var. Normal Üyelerde Bol Bol Paylaşım Yaptıkları Takdirde Dosya Ekleme Yetkisine Sahip Oluyorlar.

- - - Eklendi - - -

Piştimi Olduk:) 30 Saniye Farkla...

Revengeful

Emekli Yönetici
Eskiden ben teknoloji bölümünde aktiftim.

Revengeful

Emekli Yönetici
general iken.. O zamanlar tuğ yoktu. İstemediğim için o zamanlar almıştım yetkiyi

Astrosman

Astrosman

Üye
Tebrikler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tebrikler nice rutbelere.

ismail

ismail

Üye
tebrik ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt