Bu konu çözümlenirse çok faydalı olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu çözümlenirse çok faydalı olur
N8de bulunan müzik çalar ekran koruyucuyu canlı tutmanın bi yolunu bulabilir miyiz yani tuşları kilitledikten bi 3 sn sonraki gibi o güzelgörüntü amoled ekrandan dolayı bozulmasın istiyorum telefonu aldığımdan beri bi yöntem bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
tam olarak nasıl bişey istediğini daha net açıklarsan belki yardımcı olabiliriz

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna ile müzik çalar ekran koruyucu kalktı zaten, benimde çok beğendiğim eski modellerde olan bir ekran koruyucuydu amoled ekran yüzünden sorunluydu sanırım Nokia'da çözemedi ki kaldırdılar Anna'da.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
belle de var su an kullandığım sonuçta o kadar mod cıkıyor bunun da bi yöntemi yok mudur

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ekranın ışık süresinin bittiğinde kararmasından kaynaklanan bir görüntü bozukluğu bir güncelleme ile rahat düzeltilebilecek bir sorun ama ilgilenen kim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nokia bubbles kullanıyorum ve gerektiğinde kullanmak için müzik kısayolu da var istersen bi dene belki işini görür ;)

----------Eklendi @ 17:04:52 ---------- Yazıldı @ 17:01:52 ----------

eğer sorunun ekranın direk kararmasıyla ilgili bir durumsa bunu da ekran koruyucu süresini değiştirerek halledebilirsin
bu arada kusura bakma telefonumu anna ile kullanmaya başladığımdan tam olarak bahsettiğin olayı bilmiyorum sadece yardımcı olmak için fikir üretmeye çalışıyorum :S

distakjo

distakjo

Üye
Tam olarak anlayamadım, 5-6 kere okudum ama nafile. Müzik çalar ekran koruyucu ne?

_ardaa

_ardaa

Üye

bahsedilen ekran koruyucu bu, belirli sürelerde yer değiştiriyor yer değiştirdiğinde renkler karışıyor.

Bende biraz araştırdım çözümü yok gibi amoled ekran yüzünden oluyor deniyor ama sanırım üstünde fazla uğraşılmamış.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
6700 slide var oluyo :)

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
onda amoled yok çünkü bizim cfw yapanlar yapılan fwleri düzenlemektense şu işi halletseler bi hiçte fena olmaz aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt