Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kehanetler gerçek olabilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pelın_
Konu Sahibi
Bızde kesın demek zaten kehanet
omerynd
Üye
saçmalığın daniskası
pelın_
Konu Sahibi
atakan4545
Üye
hadı len ordan
Turan
Üye
seyler. Gercek olsaydi 2010da savasckardi
AbdulkadirAvan
Üye
arkadaşın konusuna saygılı olalım kesin diye bir şey yazmamis kehanet demiş.
pelın_
Konu Sahibi
valla sagol ya sankı ben dedım herkes aynı seyı soluyo orda kocaman kehanet yazıyo kı bennıye gerçek olmasını ıstıyım
hep kehanet olarak kalsın dıye defalarca soledım ama ınsanlar başlıga bakarak yorum yapıyo nese
AbdulkadirAvan
Üye
rica.
musivya
Üye
Olabilir bence savaş çıkması an meselesi ama nükleer savaş mı olacak orası kesin değil.. Tüh be uzaylıları göremicez anca Torunumuzun torununun torunu görebilir :/
Aege
Üye
Onu bunu bilmem 2023'te Cumhuriyet'in 100.yılını görmeden gidersem gözüm açık gider
valla sagol ya sankı ben dedım herkes aynı seyı soluyo orda kocaman kehanet yazıyo kı bennıye gerçek olmasını ıstıyım
hep kehanet olarak kalsın dıye defalarca soledım ama ınsanlar başlıga bakarak yorum yapıyo nese
Kardeş seni eleştiren yok. Konuyu baltalamak da yok. Sadece bu kehanetlerin palavra olduğunu böyle şeylerin yalan olduğunu belirtmek istedim. Yoksa şahsınıza karşı bir eleştiri yapılamaz. Eğer böyle bir anlam çıktıysa da özür dilerim. Saygılar
Kardeş seni eleştiren yok. Konuyu baltalamak da yok. Sadece bu kehanetlerin palavra olduğunu böyle şeylerin yalan olduğunu belirtmek istedim. Yoksa şahsınıza karşı bir eleştiri yapılamaz. Eğer böyle bir anlam çıktıysa da özür dilerim. Saygılar